• PRO TV
  • Călin Donca a rămas fără un bolid de peste 300.000 de euro. Milionarul din Brașov a reclamat dispariția bijuteriei pe patru roți

Călin Donca a rămas fără un bolid de peste 300.000 de euro. Milionarul din Brașov a reclamat dispariția bijuteriei pe patru roți

Călin Donca a rămas fără un bolid de peste 300.000 de euro. Milionarul din Brașov a reclamat dispariția bijuteriei pe patru roți

Călin Donca a primit o nouă lovitură, deoarece una dintre mașini a dispărut. Acesta a reclamat incidentul la poliție, iar oamenii legii au dat-o în urmărire.

Gallery

Conform informațiilor oferite de Poliția Română, mașina lui Călin Donca a fost declarată furată, în urma perchezițiilor DIICOT din această lună. Controversatul afacerist a rămas fără un Lamborghini Urus, cu numărul de înmatriculare BV-13-KLN.

Călin Donca a rămas fără o mașină de lux

Mașina lui Călin Donca a fost dată în urmărire, fiind, de asemenea, consemnată la frontieră și semnalată în baza de date, pentru a nu putea fi vândută și blocată imediat, dacă este reperată în trafic.

Citește și:

​Până în momentul de față, Călin Donca și soția lui, Orianda, nu au făcut nicio declarație în ceea ce privește acest subiect și așteaptă ca oamenii legii să își facă treaba.

Călin Donca îi cere daune materiale lui Dorian Popa

La începutul acestei luni, Călin Donca anunța nu doar că l-a dat în judecată pe Dorian Popa, dar și că îi cere daune morale de zeci de mii de euro. Milionarul nu trece cu vederea acuzațiile pe care artistul i le-a adus, în urmă cu aproximativ un an, atunci când a fost arestat  și vrea ca acesta să plătească pentru faptele sale.

De asemenea, a menționat faptul că Dorian Popa ar trebui să îi dea mult mai mulți bani decât i-a cerut, întrucât pagubele sunt mult mai mari decât se crede, însă, știind că nu are posibilitatea să plătească, se mulțumește cu 30.000 de euro.

Citește și:

Vorbim de zeci de milioane de euro, dacă ar fi să discutăm despre paguba imaginii afacerii și imaginii mele. Bineînțeles că el nu are aceste sume cu care să mă despăgubească (...) Eu știu că nu are de unde să îmi dea. Ce rost are să îl dau în judecată pentru un milion de euro? 30.000 de euro pe care vreau să îi donez, aia vreau, vreau să îi donez unui orfelinat de copii”, a concluzionat acesta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni