• PRO TV
  • Demi Moore și-a eclipsat fiicele la o apariție mondenă. Are 61 de ani, e bunică, dar arată mai bine ca niciodată!

Demi Moore și-a eclipsat fiicele la o apariție mondenă. Are 61 de ani, e bunică, dar arată mai bine ca niciodată!

Demi Moore și-a eclipsat fiicele la o apariție mondenă. Are 61 de ani, e bunică, dar arată mai bine ca niciodată!

Demi Moore a arătat fabulos la premiera din Los Angeles a celui mai nou film al ei, "The Substance". Vedeta, în vârstă de 61 de ani, a fost însoțită pe covorul roșu de cele trei fiice ale sale.

În filmul "The Substance", Demi Moore joacă rolul unei celebrități în declin, care decide să folosească un drog de pe piața neagră, o substanță care replică celulele și creează temporar o versiune mai tânără și mai bună a ei. Pare că același lucru îl face și în realitate! Asta pentru că, deși are 61 de ani, parcă arată din ce în ce mai bine!

Deși a fost și rămâne una dintre cele mai apreciate și dorite femei din industria filmului, Demi Moore a vorbit de curând despre incertitudinile sale din anii '90. Actrița a declarat pentru "The Guardian" că, în anii '90, femeile nu erau considerate atrăgătoare decât dacă erau slabe.

Gallery

Referindu-se la deceniile pline de diete și exerciții fizice la care s-a supus la Hollywood, Demi a spus că se simte tristă pentru ceea ce și-a făcut. Demi a mărturisit că a fost „violentă” cu ea însăși.

„Autocritica, urmărirea perfecțiunii, încercarea de a scăpa de 'defecte', simțindu-ne, de asemenea, respinși și disperați – niciunul dintre aceste lucruri nu este exclusiv pentru femei,” menționând că și bărbații simt insecurități legate de corpul lor.
„Cu toții am avut momente în care ne întoarcem și încercăm să corectăm ceva. Vedem aceste lucruri mici pe care nimeni altcineva nu le observă, dar suntem atât de hiper-concentrați pe tot ceea ce nu suntem. Cu toții, dacă începem să credem că valoarea noastră stă doar în felul în care arătăm, atunci, în cele din urmă, vom fi distruși,” a spus Demi Moore.

De asemenea, Demi Moore a mai spus că a petrecut ani de zile concentrându-se mai mult pe carieră decât pe relații. Actrița a divorțat de trei ori – printre foștii ei soți se numără Ashton Kutcher, 46 de ani, și Bruce Willis, 69 de ani. Aceasta a specificat că, începând cu 2019, atenția ei s-a concentrat pe carieră. „Întâlnirile nu sunt cu adevărat centrul atenției mele. În special în ultimii patru, cinci ani, m-am concentrat să mă dedic mai mult muncii mele. Sunt acum într-un loc în care totul ține mai mult de alegere, în loc să simt că îmi lipsește ceva.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni