• PRO TV
  • „Cindy Crawford s-a clonat!” Nu, nu vedeți dublu, dar seamănă incredibil! Fanii, șocați de asemănarea perfectă dintre supermodel și fiica ei

„Cindy Crawford s-a clonat!” Nu, nu vedeți dublu, dar seamănă incredibil! Fanii, șocați de asemănarea perfectă dintre supermodel și fiica ei

„Cindy Crawford s-a clonat!” Nu, nu vedeți dublu, dar seamănă incredibil! Fanii, șocați de asemănarea perfectă dintre supermodel și fiica ei

Invitații de la Festivalul de Film de la Toronto au avut senzația că s-au întors în timp și au dat cu ochii de Cindy Crawford, în „era supermodelelor”, adică în anii '90 ? Asta pentru că fiica ei, Kaia, care îi seamănă perfect, a recreat un look celebru al mamei sale.

„Copy-paste” – au comentat fanii pe rețelele de socializare, când au văzut-o pe Kaia Gerber pe covorul roșu. Modelul a recreat look-ul lui Cindy Crawford de la ceremonia Premiilor Oscar din 1993, unde l-a însoțit pe soțul ei de atunci, Richard Gere.

​Sursa foto: Getty Images

Mama și fiica seamănă incredibil și de-abia poți face deosebirea între cele două. Kaia a ales o rochie albă Hervé Léger, care o imită pe cea purtată de celebra ei mamă. Și bijuteriile alese au fost similare.

„Cindy Crawford s-a clonat”, au comentat fanii când au văzut imaginile.

Gallery

Pe rețelele de socializare, fanii s-au contrazis care dintre ele este mai frumoasă... însă adevărul este că ambele sunt superbe. Au fost însă mai mulți „cârcotași” care au susținut că, la 23 de ani, Kaia arată mult prea matură.

La 58 de ani, Cindy Crawford rămâne una dintre cele mai frumoase femei din showbiz – mulți apreciază că a îmbătrânit natural și nu a cedat tentației operațiilor estetice.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni