• PRO TV
  • Imagini cu Maia Sandu surprinsă de cutremur, în direct, în platoul unei emisiuni TV. Cum a reacționat Președinta Republicii Moldova VIDEO

Imagini cu Maia Sandu surprinsă de cutremur, în direct, în platoul unei emisiuni TV. Cum a reacționat Președinta Republicii Moldova VIDEO

Imagini cu Maia Sandu surprinsă de cutremur, în direct, în platoul unei emisiuni TV. Cum a reacționat Președinta Republicii Moldova VIDEO

Un cutremur semnificativ, cu magnitudinea de 5,4, s-a produs, luni după-amiază, în judeţul Buzău, arată Institutul Naţional pentru Fizica Pământului.

Seismul s-a produs la o adâncime de 126,8 kilometri şi a fost resimţit în mai multe regiuni, dar şi în ţările învecinate - Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina.

Maia Sandu, surprinsă de cutremur într-un interviu televizat

Cutremurul produs în România s-a resimțit cu putere și la Chișinău, acolo unde președintele Moldovei, Maia Sandu, se afla într-o emisiune transmisă în direct de către postul de televiziune Moldova 1. Maia Sandu se afla în platoul unei Ediţii Speciale la Moldova 1, iar momentul în care s-a produs seismul a fost surprins în direct de către postul de televiziune.

Din video se poate observa cum președinta Republicii Moldova încearcă să-și păstreze calmul atunci când studioul tv începe să se miște. Moderatoarea emisiunii spune că este cutremur, iar Maia Sandu îi răspunde: „Așa se pare”.

"Cutremurul din acestă seară a surprins-o pe președinta Maia Sandu în DIRECT la Moldova 1. Acesta s-a produs pe finalul Ediției Speciale în care am discutat cu șefa statului despre mai multe subiecte de actualitate, între care aderarea Republicii Moldova la UE, reforma justiției, situația din autonomia găgăuză și cea din regiunea transnistreană", au scris cei TV Moldova1 pe Facebook .

A fost cel mai puternic cutremur din acest an din România

”În ziua de 16.09.2024, 17:40:22 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur semnificativ cu magnitudinea 5,4, la adâncimea de 126,8 km. Cutremurul s-a produs la 56km NV de Buzau, 58km SE de Sfantu-Gheorghe, 59km E de Brasov, 67km V de Focsani, 69km N de Ploiesti, 97km NE de Targoviste”, a transmis INFP.

Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni