• PRO TV
  • Ministrul Poliției din Marea Britanie a rămas fără geantă în timp ce ținea un discurs despre infracționalitate și creșterea numărului de furturi

Ministrul Poliției din Marea Britanie a rămas fără geantă în timp ce ținea un discurs despre infracționalitate și creșterea numărului de furturi

Ministrul Poliției din Marea Britanie a rămas fără geantă în timp ce ținea un discurs despre infracționalitate și creșterea numărului de furturi

Diana Johnson, ministrul Poliției și combaterii infracționalității din Marea Britanie, a rămas fără geantă în timpul unei reuniuni a șefilor poliției, care a avut loc la un hotel din Kenilworth.

Geanta Dianei Johnson a fost furată din hotelul în care ministrul a susținut un discurs.

Hoțul a acționat în timp ce ministrul dădea vina pe conservatori pentru „epidemie de comportament antisocial, tâlhării și furturi din magazin” la conferința anuală a Asociației superintendenților de poliție (PSA), scrie BBC.

​De asemenea, unui membru al personalului Home Office i-au fost furate mai multe bunuri.

Poliția din Warwickshire a confirmat că investighează rapoartele privind o spargere la hotelul Kenilworth care a găzduit conferința PSA.

Un bărbat în vârstă de 56 de ani din Coventry a fost arestat sub suspiciunea de tâlhărie și eliberat pe cauțiune.

„Anchetele sunt în curs de desfășurare. Un bărbat în vârstă de 56 de ani din Coventry a fost arestat sub suspiciunea de tâlhărie și a fost eliberat pe cauțiune în timp ce cercetările continuă”, se arată în comunicatul emis de poliție.

Diana Johnson și-a folosit discursul pentru a ataca moștenirea lăsată de Partidul Conservator și pentru a prezenta planurile guvernului de a stimula poliția de cartier.

Misiunea Partidului Laburist „este de a restabili respectul pentru statul de drept pe străzile britanice, inclusiv restabilirea respectului pentru poliție, care a fost din păcate erodat de-a lungul multor ani”, a spus ea.

Ministrul a refuzat să comenteze în legătură cu furtul petrecut în incinta hotelului.

Foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni