• PRO TV
  • Snik, de la YouTube, la micul și marele ecran: ”Mereu mi-a plăcut să fac oamenii să râdă”

Snik, de la YouTube, la micul și marele ecran: ”Mereu mi-a plăcut să fac oamenii să râdă”

Snik, de la YouTube, la micul și marele ecran: ”Mereu mi-a plăcut să fac oamenii să râdă”

Snik are milioane de vizualizări pe YouTube, iar de curând a descoperit că-i place să facă televiziune, dar și film. Influencerul colaborează cu echipa Lecții de Viață și se pregătește și pentru primul său film de cinema: Transilvanian Ninja.

Snik, ești faimos pentru reacțiile amuzante pe care le faci pe YouTube și ai avut cea mai rapidă creștere din România. Care este secretul succesului tău?

Singura mea rețetă a fost să caut ce îmi place să fac cu adevărat, iar de mic mi-a plăcut să fac oamenii să râdă. Așa că am continuat să încerc să fac acest lucru.


În ce investești cel mai mult, și ce e important atunci când vine vorba de imaginea ta?
Cea mai mare investiție pentru mine e să mă duc în natură, să mă pot încărca cu energie bună. În rest, nu investesc în nimic. Tot zic că o să-mi cumpăr un trepied de câțiva ani să nu mai pun camera pe cărți.


Cum ai defini tu conceptul de Influencer?
E un termen care s-a stricat în ultimii ani. Influencer e toată lumea acum. Influencerii ar trebui să își respecte comunitatea, ar trebui să își ajute urmăritorii cu sfaturi, să-i înțeleagă și să-i motiveze să trăiască mai sănătos, nu să fie aroganți și să promoveze tot felul de prostii.

Care ar fi 3 sfaturi pentru cei care se află la început pe Youtube?
Să nu se apuce de YouTube cu gândul să facă bani, să nu aștepte să aibă succes peste noapte și să facă ce le place, nu ce prinde.

Ai un rol în Lecții de Viață, la PRO TV? Ce înseamnă pentru tine acest proiect?
Lecții de Viață pentru mine a fost ca o lecție de viață. Dintr-o gluma s-a ajuns la un fenomen pe care nu pot să-l procesez încă. Zeci de mii de comentarii, milioane de vizualizări și oricine mă vede mă întreabă când postez. Sper ca într-o zi să joc și eu în Lecții de Viață. :)

Pregătești și alte surprize fanilor. Ce ne poți spune despre rolul tău din cea mai nouă comedie românească, Transilvanian Ninja?

E unul dintre cele mai mari proiecte de ale mele de anul acesta. Am avut o șansă mare să mă descopere Alin Panc și să aibă încrederea necesară în mine, să mă invite la un astfel de proiect. Mereu mi-am dorit să joc într-un film. De aceea, Transilvanian Ninja e o mare comedie, pentru toate vârstele cu un scenariu foarte bine scris și glume fine, nu de prost gust. Abia aștept să-l văd și eu.

Care a fost cea mai amuzantă scenă de la filmări?
Toate scenele au avut umor în ele, dar cea în care poștașul mă bate și mă aruncă în gunoi e preferata mea.

În final, aș vrea să-mi spui de ce ar trebui oamenii să meargă pe 6 decembrie să vadă filmul în cinema?
Ca să vadă cea mai tare comedie. Și acum n-o zic că sunt și eu acolo. O zic pentru că simt că românii și-ar dori să vadă genul ăsta de film. Cu siguranță, i-ar motiva și mai tare să mai vină în cinematografe.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni