• PRO TV
  • „Extraterestrul negru”, cel mai modificat om din lume, vine la București! Cine este Anthony Loffredo, invitatul special de la International Tattoo Convention Bucharest

„Extraterestrul negru”, cel mai modificat om din lume, vine la București! Cine este Anthony Loffredo, invitatul special de la International Tattoo Convention Bucharest

„Extraterestrul negru”, cel mai modificat om din lume, vine la București! Cine este Anthony Loffredo, invitatul special de la International Tattoo Convention Bucharest

În septembrie are loc cea de-a XII-a ediție International Tattoo Convention Bucharest organizată de Costi Azoiței, unde se vor strânge unii dintre cei mai cunoscuți tatuatori din lume. În perioada 20-22 septembrie 2024, „cavalerii celei de-a zecea arte” te așteaptă să explorezi o lume fascinantă, în culori și motive variate, să descoperi stiluri diferite și unice – realiste, minimaliste, tradiționale, new school.

Cine este Black Alien Project, supranumit „cel mai modificat om din lume”

Black Alien Project („Extraterestrul negru”), supranumit „cel mai modificat om din lume”, este unul dintre invitații speciali ai acestei ediții. Cu aspect extravagant și viziune cosmică, Black Alien Project a captivat publicul  prin abordarea inovatoare în arta tatuajelor. Cunoscut pentru transformările sale spectaculoase și modul în care redefinește conceptele tradiționale de frumusețe, Black Alien Project aduce o doză unică de creativitate și originalitate la International Tattoo Convention Bucharest.

Gallery

Francezul are corpul plin de tatuaje, globii oculari tatuați, o limbă despicată și țepi pe craniu, potrivit Daily Record.

Anthony avea 27 de ani când și-a început călătoria către un aspect mai reptilian, dorindu-și să devină un „extraterestru negru”. În cei nouă ani care au trecut de atunci, el a atras peste 1,3 milioane de urmăritori pe pagina sa de Instagram, The Black Alien Project.

​Black Alien Project va fi disponibil pentru interviuri și demonstrații live la standul din cadrul evenimentului.

Printre invitații care au confirmat prezența până acum se numără: Bob Tyrrell, Dana Brunson - tatuator american cu o carieră impresionantă și o influență semnificativă în lumea tatuajelor, Robert Hernandez, Victor Chill, Victor Portugal, Randy Engelhard, iar lista nu se oprește aici.

Mixul de creativitate și talent al tatuatorilor este completat de spectacole de magie, concursuri cu diverse teme, concerte, sesiuni de meet and greet cu invitații, momente inedite de body suspension și freak show care dau o dimensiune spectaculoasă convenției.

Juriul reunește personalități din domeniu, recunoscute la nivel internațional, câștigători ai unor premii importante: Sir Fred Thomas, Randy Engelhard, Durb Morrison sau Bob Tyrrell.

Mai multe informații se pot găsi pe pagina de Facebook a evenimentului, iar biletele pot fi achiziționate online de pe www.yellowtickets.ro și www.livetickets.ro.

International Tattoo Convention Bucharest este un eveniment anual care aduce împreună artiști, pasionați și curioși din întreaga lume pentru a celebra arta tatuajului în toate formele și culorile sale. În fiecare an, evenimentul oferă o platformă și o rețea de inspirație, educație și distracție, promovând artiștii talentați și dezvoltând comunitatea pasionaților de tatuaje.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni