• PRO TV
  • Cum a reacționat Gina Pistol când fiica ei i-a spus „Te iubesc”: „Are o înțelepciune nativă”

Cum a reacționat Gina Pistol când fiica ei i-a spus „Te iubesc”: „Are o înțelepciune nativă”

Cum a reacționat Gina Pistol când fiica ei i-a spus „Te iubesc”: „Are o înțelepciune nativă”

În urmă cu mai bine de trei ani, Gina Pistol și Smiley deveneau părinți pentru prima dată, după ce prezentatoarea de la MasterChef a adus-o pe lume pe micuța Josephine Ana.

Chiar dacă au încercat pe cât posibil să-și țină viața privată cât mai departe de ochii publicului, Smiley și Gina Pistol au oferit interviuri în care au vorbit despre Josephine Ana și chiar au postat unele fotografii pe rețelele de socializare în care apar alături de fetița lor.

Gallery

​Recent, într-un interviu pentru Unica, Gina Pistol a dezvăluit și cum este viața ei ca mamă.

„Cel mai greu moment este atunci când devii părinte și nu ți se simte copilul bine. Și nu ține de tine să-l faci să se simtă bine. Asta e cel mai dureros, mi s-a întâmplat. Bine, Slavă Domnului că n-am avut probleme mari cu Josephine, dar inclusiv la o banală răceală sau că face febră sau când ceva o doare... ai vrea să iei tu durerea. În comparație cu bărbatul meu, care e mult mai așezat și mult mai calm, da, pot spune că sunt mult mai agitată. Dar când sunt eu singură cu ea, fac tot posibilul să rămân liniștită, calmă. Dar da, bărbatul meu e mai calm”, a spus prezentatoarea de la MasterChef.

Apoi, Gina Pistol a spus și cum s-a simțit în momentul în care micuța Josephine Ana i-a spus „Te iubesc”.

„Să știi că-mi lăcrimează ochii. Mi-a spus fiică-mea recent o chestie. Deși are abia 3 ani și cinci luni, are momente când zici că vorbești cu un om bătrân. Are o înțelepciune nativă. Mi-a făcut un compliment, că mă iubește. Și mi-a mai zis ea niște lucruri și m-a făcut să plâng. Și am îmbrățișat-o. Tot timpul eu îmi arăt emoția în fața copilului, inclusiv că sunt nervoasă sau supărată, sau plâng că sunt supărată, sau plâng de fericire. Îi arăt. Și tot timpul vine și mă mângâie pe față”, a mai afirmat Gina Pistol.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni