• PRO TV
  • Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Cristinei Irimie, profesoara româncă ucisă în atacul armat din SUA! Apropiații au condus-o pe ultimul drum: „Plecată prea brusc”

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Cristinei Irimie, profesoara româncă ucisă în atacul armat din SUA! Apropiații au condus-o pe ultimul drum: „Plecată prea brusc”

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Cristinei Irimie, profesoara româncă ucisă în atacul armat din SUA! Apropiații au condus-o pe ultimul drum: „Plecată prea brusc”

Scene dureroase la înmormântarea Cristinei Irimie, profesoara de matematică care a murit în atacul armat de la școala din SUA unde preda

Gallery

Cristina Irimie, profesoara româncă ucisă în atacul armat care a avut loc într-o școală din SUA, a fost condusă duminică pe ultimul drum. Scene dureroase au avut loc la biserica ortodoxă română Sfinții Împărați Constantin și Elena din Lilburn, Georgia, colo unde au fost prezenți cei care au cunoscut-o și apreciat-o.

O serie de imagini de la ceremonia dureroasă au fost făcute publice pe o rețea de socializare de către una dintre prietenele ei. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Un mesaj plin de regrete a fost trimis și de către duhovnicul Cristinei Irimie, Nicolae Clempus.

„Să fii profesoară de matematică la un liceu american în ziua de azi trebuie să fii o persoană specială. Să fii implicată în comunitatea ta și dedicată Bisericii tale, trebuie să fii credincioasă. Să fii mereu cu zâmbetul pe
buze, glumind și râzând, trebuie să fii o persoană veselă și optimistă.

Să înfrunți răul în față și să-ți dai viața în fața clasei tale de elevi trebuie să fii erou și model prin definiție. Toate
acestea a fost Cristina Irimie. Plecată prea brusc și prea devreme, va rămâne în amintirea noastră veșnic. Ne rugăm pentru soțul ei Dorin și pentru toată familia îndurerată”, a scris pe internet duhovnicul Cristinei Irimie.

Reamintim că în urmă cu 11 zile, un adolescent a venit cu o armă semiautomată la școală și a tras la întâmplare în colegi și profesori. În urma atacului au sfârșit Cristina Irimie, un alt profesor de matematică, dar și doi elevi.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni