• PRO TV
  • Sarah Prodan a plătit o mică avere pentru ținuta purtată la petrecerea de ziua de naștere. Fiica Anamariei Prodan a strălucit la împlinirea celor 24 de ani

Sarah Prodan a plătit o mică avere pentru ținuta purtată la petrecerea de ziua de naștere. Fiica Anamariei Prodan a strălucit la împlinirea celor 24 de ani

Sarah Prodan a plătit o mică avere pentru ținuta purtată la petrecerea de ziua de naștere. Fiica Anamariei Prodan a strălucit la împlinirea celor 24 de ani

Sarah Prodan a împlinit, săptămâna trecută, 24 de ani, iar Anamaria Prodan a organizat pentru aceasta o petrecere de zile mari, la care sportiva și-a făcut apariția într-o rochie ce a costat o mică avere.

Gallery

Sarah Prodan a fost în centrul atenției în ziua în care a împlinit 24 de ani, iar la acest lucru a contribuit și rochia pe care a ales-o. Aceasta a optat pentru o roche neagră, cu un decolteu adânc, accesorizată cu mai multe pietricele argintii.

Cât a costat rochia pe care Sarah Prodan a purtat-o la petrecerea de ziua ei

Fără doar și poate, Sarah a moștenit pasiunea pentru modă de la Anamaria Prodan, iar acest lucru s-a văzut cel mai bine la petrecerea de ziua ei de naștere. Sportivei i-a plăcut atât de mult, încât nu a mai ținut cont de preț și a cumpărat-o pe loc.

Citește și:

​Potrivit unui site monden, rochia purtată de Sarah Prodan costă între 2.000 de lei și 3.800 de lei, în timp ce geanta aleasă pentru același eveniment valorează 5.000 de lei.

Câți bani de buzunar primea Sarah Prodan de la mama ei

Deoarece vine dintr-o familie potentă financiar, toată lumea se aștepta ca Anamaria Prodan să le dea copiilor săi sume foarte mari de bani, pe care aceștia să le cheltuie așa cum își doresc.

Contrat așteptărilor, Anamaria Prodan le-a oferit tot ceea ce și-au dorit și nu și-a privat copiii de lucrurile scumpe, însă nu aveau acces nelimitat la bani și au fost nevoiți să învețe să îi câștige pe cont propriu.

Citește și:

„Cred că noi mereu am avut banii controlați. Mereu am avut carduri unde ne puneai bani. Cred că îmi trimiteai 200, 300 de dolari”, a spus Sarah, în cadrul podcast-ului Anamariei Prodan.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni