• PRO TV
  • Ion Țiriac a recunoscut fără nicio ezitare: „Da, sunt foarte zgârcit”. Ce mesaj le transmite celor care îl critică

Ion Țiriac a recunoscut fără nicio ezitare: „Da, sunt foarte zgârcit”. Ce mesaj le transmite celor care îl critică

Ion Țiriac a recunoscut fără nicio ezitare: „Da, sunt foarte zgârcit”. Ce mesaj le transmite celor care îl critică

La 84 de ani, Ion Țiriac nu este genul de persoană care să vorbească frecvent despre viața sa privată, dar atunci când o face, nu ezită să fie direct și sincer.

Recent, el a abordat într-un interviu un subiect sensibil – cât de chibzuit este cu banii săi. Deși rareori își deschide viața în fața publicului, miliardarul a fost întrebat dacă se consideră zgârcit, iar răspunsul său a fost fără echivoc. „Sunt foarte zgârcit”.

Pe lângă pasiunea sa pentru vânătoare, automobile de colecție și sport, Țiriac și-a achiziționat recent un avion în valoare de 60 de milioane de euro, aviația fiind una dintre marile sale plăceri. Cu toate acestea, el explică faptul că experiențele din tinerețe l-au învățat valoarea banului:

„Aaaaa! Eu sunt foarte zgârcit. Da, sigur că da, așa este! Eu am muncit într-o fabrică la 16 ani și aveam 375 de lei pe lună. Deci știu ce înseamnă să câștigi o bucată de pâine. Eu când am împlinit 15 ani aveam 30 de bani în buzunar. Și m-am dus și am cumpărat 2 felii de franzelă. Deci eu știu ce e banul și cum îl câștigi. De asta sunt zgârcit! Eu nu pot să schimb sau să salvez o țară.

Mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-am băgat în politică deloc. Fac ce pot să fac ca un om care a avut puțin mai mult noroc, iar alții care vorbesc de zgârcenie să-mi spună ce au făcut în viața lor. Sau cât costă kilul de pâine. Și dacă l-au câștigat ei sau l-au furat”, a spus miliardarul român în cadrul emisiunii Pritenii lui Ovidiu.

Sursă foto: Getty images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni