• PRO TV
  • Emily Burghelea a fost, din nou, internată în spital. Vedeta are noi probleme de sănătate: „Am stat toată noaptea pe perfuzii”

Emily Burghelea a fost, din nou, internată în spital. Vedeta are noi probleme de sănătate: „Am stat toată noaptea pe perfuzii”

Emily Burghelea a fost, din nou, internată în spital. Vedeta are noi probleme de sănătate: „Am stat toată noaptea pe perfuzii”

Emily Burghelea a fost internată în spital, la scurt timp după ce a dat o petrecere de casă nouă. Prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” a avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce problemele de sănătate au început, din nou, să își facă simțită prezența.

Gallery

Emily Burghelea se recuperează din ce în ce mai bine în urma accidentului de mașină în care a fost implicată, în Mauritius, dar a descoperit noi probleme de sănătate și a fost nevoită să se interneze.

Emily Burghelea a fost internată în spital

După doar câteva ore de când a dat petrecerea de casă nouă, Emily Burghelea a început să se simtă rău. Aceasta a început să tușească și nu s-a mai putut opri, motiv pentru care, a mers direct la spital, împreună cu soțul ei.

După ce i s-au făcut câteva investigații, medicii au concluzionat că Emily are pneumonie și are nevoie de internare. Aceasta a petrecut noaptea în spital, dar, dimineață, tusea a revenit.

Citește și:

„De la bal... La spital. E foarte ciudat că exact în acest salon am fost și după accident. Nu mi s-a întâmplat niciodată în viața mea să tușesc până nu mai pot să respir! Am avut cea mai urâtă criză de tuse din istoria crizelor de tuse, groaznic!

Nor perfect but better (n.r. nu e perfect, dar e mai bine) Chiar am reușit să mă odihnesc, am stat toată noaptea la perfuzii iar dimineața m-am trezit într-o altă criză foarte puternică de tuse, m-am bucurat că sunt la spital, m-aș fi super speriat să fiu acasa... Nu mi-am imaginat vreodată cât rău poate face o tuse”, a scris Emily Burghelea, pe contul său de Instagram.  

Emily Burghelea s-a mutat în casă nouă

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Emily Burghelea și Andrei, soțul ei, s-au mutat într-un nou apartament. Cei doi au avut nevoie de câteva săptămâni, pentru a găsi o locuință care să le ofere tot ceea ce aveau nevoie, dar se bucură că au reușit să se mute din vechiul apartament.

Citește și:

​Emily și soțul ei au fost dați afară din apartamentul în care locuiau cu chirie, după ce au adoptat un câine și l-au adus în locuință, fără aprobarea proprietarului. Deși procesul mutării a fost unul dificil, cei doi nu regretă acest lucru, deoarece, în ultimele luni, au avut probleme cu mucegaiul și cu umezeala, iar noul apartament le oferă exact ceea ce își doresc.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni