• PRO TV
  • A murit fratele lui Michael Jackson. Tito avea 70 de ani

A murit fratele lui Michael Jackson. Tito avea 70 de ani

A murit fratele lui Michael Jackson. Tito avea 70 de ani

Tito Jackson, membru al trupei „The Jackson 5” și fratele regretatului Michael Jackson, a murit la 70 de ani.

Vestea a fost confirmată de nepotul său, Siggy Jackson, pentru PEOPLE. Muzicianul a murit duminică, 15 septembrie, după ce a suferit un atac de cord, în timp ce conducea din New Mexico către Oklahoma.

Gallery

​Până la moartea sa, Tito a cântat cu frații Jackie Jackson și Marlon Jackson în rolul The Jacksons și a avut spectacole în Scoția, California și Anglia în vara anului 2024. Ei au cântat de curând, pe 8 septembrie, în Surrey, Anglia, și au avut programate concerte pe 25 octombrie în Atlantic City, New Jersey, iar pe 1 noiembrie în Cincinnati, Ohio.

Chiar la începutul acestei săptămâni, în timp ce Tito se afla la Munchen, Germania, cu The Jacksons, frații au vizitat memorialul dedicat lui Michael Jackson, a menționat Tito pe Facebook . „Suntem profund recunoscători pentru acest loc special care îi onorează nu numai memoria, ci și moștenirea noastră comună. Vă mulțumim că i-ați păstrat spiritul viu”.

View this post on Instagram

A post shared by Tito Jackson (@poppa3t)

Tito a făcut parte din trupa The Jackson 5, din care a mai făcut parte  și Michael, Jackie, Jermaine Jackson și Marlon (și, mai târziu, Randy Jackson). Grupul pop de familie a lansat melodii de succes, cum ar fi: „I Want You Back”, „ABC” și „I’ll Be There”, de-a lungul anilor ’70. Trupa a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 1997 și a fost, de asemenea, onorată cu o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Tito a continuat să aibă o carieră solo, lansând două albume: Tito Time în 2016 și Under Your Spell în 2021.

În 2003, Tito a început să cânte muzică blues și funk în întreaga lume, potrivit site-ului său. De asemenea, a făcut turnee cu BB King Blues Band uneori, în special în 2017, 2018 și 2019.

Tito a fost al treilea cel mai mare dintre cei nouă frați Jackson, după Jackie Jackson și Rebbie Jackson.


Tito a lăsat în urmă trei fii și nouă nepoți, care se declară profund îndurerați de pierderea lui:

Taj (41 de ani), Taryll (39 de ani) și TJ (46 de ani) fac parte din trupa 3T și i-au adus un omagiu tatălui lor, spunând: „Suntem șocați, întristați și cu inima frântă. Tatăl nostru a fost un om incredibil căruia i-a păsat de toată lumea și de bunăstarea lor.”

View this post on Instagram

A post shared by 3T (@3tworld)

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni