• PRO TV
  • În urmă cu 24 de ani era încoronată Miss World! Cum arată în prezent Priyanka Chopra, cea mai frumoasă indiancă de la Hollywood FOTO

În urmă cu 24 de ani era încoronată Miss World! Cum arată în prezent Priyanka Chopra, cea mai frumoasă indiancă de la Hollywood FOTO

În urmă cu 24 de ani era încoronată Miss World! Cum arată în prezent Priyanka Chopra, cea mai frumoasă indiancă de la Hollywood FOTO

Priyanka Chopra, indianca superbă care la 18 ani era încoronată Miss World, nu și-a pierdut din farmec și încă face furori cu felul în care arată.

Gallery

​Drept dovadă stau cele mai recente imagini în care actrița apare în costum de baie la bordul unui iaht în sudul Franței.

Priyanka Chopra avea 17 când a fost încoronată Miss India și 18 când a primit coroana de Miss World.

​Actrița în vârstă de 42 de ani este căsătorită cu Nick Jonas din anul 2018. Cei doi au o fetiță pe nume Malti Marie Chopra Jonas, care a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Malti este un nume de origine indiană. Numele este folosit pe scară largă în rândul hindușilor. Din sanscrită, „Malti” înseamnă o floare mică parfumată sau lumina lunii. 

​Priyanka a postat câteva imagini adorabile din vacanță alături soțul ei și fetița Malti. Imaginile au fost publicate de vedetă pe contul de Instagram, acolo unde are aproape 92 de milioane de urmăritori.

Actrița i-a impresionat pe fani după ce s-a lăsat fotografiată în costum de baie și si-a etalat silueta zveltă. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Pauza perfectă cu iubirile vieții mele!”, a scris actrița în dreptul imaginilor care au adunat numeroase comentarii și aprecieri.

Arăți uimitor!”, „O adevărată divă de la Hollywood!”, „Nu și-a editat nici măcar o singură poză!”, „Ești incredibil de frumoasă!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii actriței.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni