• PRO TV
  • Bassam Dabbas, prima reacție după scandalul din trafic! Cum se apăra hairstylist-ul vedetelor după ce s-a certat cu o șoferiță : „În loc să își ceară scuze...”

Bassam Dabbas, prima reacție după scandalul din trafic! Cum se apăra hairstylist-ul vedetelor după ce s-a certat cu o șoferiță : „În loc să își ceară scuze...”

Bassam Dabbas, prima reacție după scandalul din trafic! Cum se apăra hairstylist-ul vedetelor după ce s-a certat cu o șoferiță : „În loc să își ceară scuze...”

În urmă cu doar câteva zile, hairstylist-ul vedetelor a fost implicat într-un scandal de proporții, chiar în traficul din București. Bărbatul a fost filmat imediat după incident, iar acum vrea să își facă dreptate!

Gallery

​Bassam Dabbas, cel mai cunoscut hairstylist în rândul vedetelor din România, a fost implicat, zilele trecute, într-un incident major. În timp ce se afla la volanul mașinii sale, pe o stradă din București, bărbatului i s-ar fi tăiat calea, iar mai apoi a fost filmat de către șoferița respectivă. Totul a degenerat într-un scandal major, iar filmarea în care apare acesta a fost publicată pe rețelele de socializare și a strâns mii de reacții.

La puțin timp după incident, Bassam a venit cu o primă reacție și a spus că este complet nevinovat, și că filmarea postată pe internet nu reflectă realitatea.

„Cum am ajuns să fiu catalogat drept "Agresor"?
Doamna jurnalist care a filmat in trafic, a uitat să mentioneze un lucru când a scăpat clipul pe net:

Ea este cea care ne-a tăiat calea brusc, fără semnal
Din cauza ei era sa facem ACCIDENT!
De ce nu a recunoscut de la ce a pornit scandalul? Pentru că astfel am fi avut și noi partea noastră de dreptate, pentru că deși am greșit și noi, EA A GREȘIT PRIMA mult mai GRAV! S-ar fi inteles oarecum de ce....
Nu ar fi reacționat nimeni aşa dacă ea în loc să își ceară scuze cand A FOST CLAXONATA, să inceapă să vocalizeze, să ne ia "la mişto", sa ne jignească, să ne depășească iar tot ea să ne filmeze când ne luam de ea, dar cu geamul închis, si cu radioul la maxim? Spre surprinderea mea, i-am făcut jocul....

In timp ce se certa doar colegul meu cu ea, de ce nu filma? El s-a certat mai mult, dar eu nu eram în peisaj, nu reacționam, nu putea să posteze senzaționalul oricum pentru ca atunci colegul in timp ce o "agresa" verbal, ii explica cu ce a greşit in trafic?
Nu mai "exploda" pe net.
Am aruncat o doză de enrgizant aproape goală într-un GEAM care mi s-a închis În nas când am incercat să înțeleg pentru ce mă filma tot ea pe mine, nervos fiind DIN cauza ei ! a fost un moment de frustrare, recunosc, trebuia să mă abțin, dar când
sunt pus în pericol, luat peste picior, jignit si apoi filmat când o înjur... REACȚIONEZ Unde e prima parte din filmare? De ce pe net se vede cand injur, dar nu se aude ca injuram pentru cum conduce, comportament si faptul ca pe deasupra tot ea filmeaza? De ce a dat radio tare, ca sa nu mă aud, si doar să se vadă cât de animal sunt?”, a scris Bassam Dabbas pe rețelele de socializare.

Foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni