• PRO TV
  • Diana Dumitrescu sărbătorește aniversarea căsniciei, purtând rochia de mireasă. Mesaj pentru soțul ei: „Te iubesc până la lună!”

Diana Dumitrescu sărbătorește aniversarea căsniciei, purtând rochia de mireasă. Mesaj pentru soțul ei: „Te iubesc până la lună!”

Diana Dumitrescu sărbătorește aniversarea căsniciei, purtând rochia de mireasă. Mesaj pentru soțul ei: „Te iubesc până la lună!”

Diana Dumitrescu sărbătorește 6 ani de căsnicie împreună cu Alin Boroi. Actrița a avut o nuntă câmpenească, purtând ținute simple, inspirate de tradiția populară.

Diana și Alin și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu pe 16 septembrie 2018. Cei doi și-au dorit o petrecere într-un cerc restrâns. Ei s-au căsătorit după trei ani de relaţie, în cadrul unei ceremonii discrete, în aer liber, la Poiana Braşov.

„Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”, a dezvăluit Diana Dumitrescu, potrivit Ok Magazine. 

Mesajul actriței pentru soțul ei, Alin Boroi

Actrița este la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Ea și-a exprimat sentimentele față de partenerul de viață printr-un mesaj făcut public pe Instagram: 

„Te iubesc până la lună! 6 ani fericiți! Maine petrecem. La fel ca atunci când ne-am căsătorit, nu contează că este luni... vreau petrecerea mea de căsătorie!! Te iubesc Alin, acum și... pentru totdeauna”, a scris ea pe pagina de socializare. 

Gallery

Diana Dumitrescu sărbătorește nunta de zahăr


Actrița din telenovela „Regina” sărbătorește 6 ani de căsnicie împreună cu omul de afaceri Alin Boroi. Se spune că viaţa în doi la cea de-a şasea aniversare este dulce ca zahărul şi rezistentă ca fierul. Astfel, în ziua când soții împlinesc 6 ani de căsătorie, poate fi sărbătorită nunta de zahăr sau de fier. 

Vedeta este foarte mândră de silueta ei.  „La 6 ani de la căsătorie, încă îmi vine rochia de mireasă!”, a scris ea în dreptul unui video.

​Cu ce se ocupă soțul Dianei Dumitrescu

Diana și Alin au împreună un băiețel pe nume Carol. Invitată la emisiuena „Detectorul de minciuni”, Oana Radu a avut mai multe curiozități. „Banii aduc fericirea?”, a întrebat cântăreața. „Nu, dar aduc confort”, a răspuns actrița. De asemenea, Diana Dumitrescu a dat de înțeles că soțul ei are bani.„Este constructor, dezvoltator. Face chestii mai mici, nu mari, dar da. Eu nu pot să mi-l imaginez pe Alin, pe soțul meu, lucrând fizic”. „L-ai mai fi ales dacă avea salariul minim pe economie?”, a fost curiozitatea Oanei Radu.

„Este un bărbat foarte deștept, este varianta mea masculină. Ne înțelegem foarte bine din acest punct de vedere. Faptul că el este stabil financiar și ne-am permis niște lucruri, o mașină, o locuință. Cu toate acestea, crede-mă că ne-ar fi stat bine și într-un apartament cu două camere. El este un tip foarte deștept. Discuțiile noastre sunt de la bârfe până la discuții politice. Nu cred că faptul că are bani sau nu, nu cred că asta l-ar fi împiedicat din a fi împreună cu mine. Eu nu sunt materialistă”, a declarat Diana Dumitrescu. 

Sursă foto: Instagram/ Diana Dumitrescu 

Vezi și: Diana Dumitrescu, după ce a trecut la Cultul Penticostal, un interviu cu totul special la Măruță: "Eu cred că nu e nimic mai bun în viață decât să mergi după voia Domnului și după Scriptură"

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni