• PRO TV
  • Prima reacție a Cristinei Ich, după ce a fost acuzată că și-a despărțit cea mai bună prietenă de soț. Fosta iubită a lui Alex Pițurcă, prinsă într-un triunghi amoros: „Pot să fiu cu acel bărbat”

Prima reacție a Cristinei Ich, după ce a fost acuzată că și-a despărțit cea mai bună prietenă de soț. Fosta iubită a lui Alex Pițurcă, prinsă într-un triunghi amoros: „Pot să fiu cu acel bărbat”

Prima reacție a Cristinei Ich, după ce a fost acuzată că și-a despărțit cea mai bună prietenă de soț. Fosta iubită a lui Alex Pițurcă, prinsă într-un triunghi amoros: „Pot să fiu cu acel bărbat”

Cristina Ich a revenit în centrul atenției, însă nu din pricina relației cu Alex Pițurcă, ci din cauza relației pe care a început-o cu soțul celei mai bune prietene. Totul ar fi început încă din primăvara anului trecut, în timpul unei escapade din Franța.

Gallery

Cristina Ich s-a despărțit în mare secret de Alex Pițurcă, cel cu care are un băiețel, însă nu a stat prea mult singură, deoarece a pus ochii pe soțul celei mai bune prietene. Recent, cei doi au fost fotografiați împreună, de câteva ori, însă niciunul nu și-a asumat relația în mediul online.

Cristina Ich i-a furat soțul celei mai bune prietene

De ceva timp, Cristina Ich formează un cuplu cu fiul lui Don Pepe, un celebru milionar din București. Acesta era, însă, însurat cu Bianca, cea mai bună prietenă a acesteia. Conform Cancan, bărbatului i s-ar fi aprins călcâiele după fosta iubită a lui Alex Pițurcă, în urmă cu mai bine de un an, în Franța, în timpul petrecerii pe care acesta o organizase cu ocazia zilei de naștere a Biancăi.

În timpul petrecerii, Cristina Ich ar fi plecat de la masă, ar fi sărit în mare, iar rochia s-a mulat pe corp suficient cât să îi atragă atenția fiului lui Don Pepe. Nu a durat mult și, după doar câteva ore, milionarul a fost surprins cu Cristina Ich, în brațe, pe barca familiei.

Citește și:

​Bianca și-a tras la răspundere soțul, care i-a cerut să divorțeze, pentru a putea continua relația cu Cristina Ich, fără probleme. Cei doi au fost extrem de discreți din acest punct de vedere, mulți fiind de părere că aceasta s-a împăcat cu Alex Pițurcă, de fiecare dată când dădea de înțeles că este implicată într-o relație.

Prima reacție e Cristinei Ich, după ce a fost surprinsă în compania fiului lui Don Pepe

Zilele trecute, Cristina Ich și milionarul au fost invitați la nunta de lux a unor români, în Franța. Cei doi au fost surprinși în aeroport, iar, la scurt timp după aceea, influencer-ița a postat o fotografie, pe contul său de Instagram, în care își ține iubitul de mână, dar fără a arăta cine este.

Cristin Ich a făcut și primele declarații în ceea ce privește triunghiul amoros, mărturisind că nu a despărțit pe nimeni, fiind vorba doar de o situație înțeleasă greșit.

Citește și:

„Și ce pot eu să fac? Nu trebuie să comentez nimic despre viața mea personală. Nu am făcut-o niciodată. Și ce, e extraconjugală, e căsătorit cu cineva? Nu vreau să comentez absolut nimic. Sunt o femeie liberă, pot să fiu cu cine îmi doresc și, atât timp cât cineva este liber, adică un bărbat este liber, eu pot să fiu cu acel bărbat. Punct.

Nu există nicio relație extraconjugală. În niciun caz relația noastră nu a început când el era căsătorit. Noi ne cunoșteam, dar, în niciun caz… Nu a fost nicio infidelitate, nicio înșelătorie și așa mai departe”, a spus Cristin Ich, conform Cancan.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni