• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 16 - 22 septembrie 2024. Vărsătorii experimentează o poveste de iubire, care să le aducă fericire și bucurie, Taurii obțin bani suplimentari

Horoscop săptămâna 16 - 22 septembrie 2024. Vărsătorii experimentează o poveste de iubire, care să le aducă fericire și bucurie, Taurii obțin bani suplimentari

Horoscop săptămâna 16 - 22 septembrie 2024. Vărsătorii experimentează o poveste de iubire, care să le aducă fericire și bucurie, Taurii obțin bani suplimentari

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 16 - 22 septembrie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 16 - 22 septembrie 2024

Dragoste- Pe 18 septembrie se formează Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești și activează sectorul universului interior, subconștientului, trecutului și frământărilor. Este un moment de încărcătură astrală, care aduce concluzii și încheieri de etape, mai ales dacă nu te mai regăsești într-o situație în sfera sentimentală/familială.
Pe 22 septembrie, Soarele intră în Balanță și urmează o perioadă de o lună de zile cu preocupări pentru sfera relațională.
Bani – În weekend au loc evenimente sau situații neașteptate, care vizează sectorul banilor, să încasezi sau să cheltui o sumă de bani, să faci o investiție sau un cadou.
Muncă- La serviciu, în partea a doua a săptămânii, când se activează zodia Berbec, iei inițiative și încerci să rezolvi o serie de sarcini, să închei un contract sau un parteneriat, care-ți poate suplimenta veniturile. Soarele din casa muncii formează un aspect armonios cu Uranus, pe 19 septembrie, semn că este posibil să faci o schimbare neașteptată. Planeta imprevizibilului aduce șanse în sfera profesională și recomandarea astrelor este să fii deschis la o perspectivă nouă.

Horoscop Taur săptămâna 16 - 22 septembrie 2024

Dragoste- Axa sentimentală este activată în acestă săptămână de Luna Plină și Eclipsa de Lună din 18 septembrie, care marchează concluzii și încheieri în raport cu cineva din anturaj. Posibil să-ți parvină anumite informații sau vești, care să te ia prin surprindere și să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Este nevoie de maturitate emoțională, să-ți asculți instinctul, să faci o schimbare, să înlături ce nu mai merge de ceva timp și ai trecut cu vederea.
Bani – Posibil să ai succes într-un proiect nou, în jurul datei de 19 septembrie, când Soarele formează un aspect armonios cu Uranus, semn că te pui mai mult în valoare și obții și beneficii financiare suplimentare.
Muncă- În sfera profesională se precipită lucrurile spre finalul săptămânii, când se activează axa muncii și este posibil să cauți să rezolvi rapid o situație tensionată.
Soarele intră în Balanță, pe casa muncii, în 22 septembrie, și aduce implicare, energie și determinare, în următoarea lună, în sfera profesională.

Horoscop Gemeni săptămâna 16 - 22 septembrie 2024

Dragoste- În jurul datei de 19 septembrie, Soarele formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn că o discuție sau o întâlnire întâmplătoare cu cineva din trecut ar putea să aducă o surpriză în sfera sentimentală. De asemenea, Soarele intră pe 22 septembrie în Balanță și luminează casa iubirii și aventurilor romantice. Urmează o lună cu preocupări pentru reconectarea cu partenerul de cuplu sau dacă ești singur, poți începe o poveste nouă de dragoste.
Bani – Atenție, săptămâna aceasta, la tendința de a cheltui mai mult sau la impulsul de a te lansa în artificii sau speculații financiare, care pot să-ți dea peste cap bugetul!
Muncă- Pe 18 septembrie se formează Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, care vizează sectorul tău profesional, cariera, relațiile cu superiorii, imaginea și statutul profesional. Au loc încheieri de etape, concluzii și decizii majore, care privesc direcția în planul carierei. De asemenea, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație sau evenimente, care să aducă o schimbare bruscă.


Horoscop Rac săptămâna 16 - 22 septembrie 2024

Dragoste- Soarele intră pe 22 septembrie în Balanță, pe sectorul casei și familiei și urmează o lună cu preocupări pentru viața de familie, administrarea unor bunuri sau îmbunătățirea relațiilor cu părinții.
Bani – Soarele, guvernatorul casei banilor, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul proiectelor de viitor, în jurul datei de 19 septembrie, semn că vei avea parte de o negociere importantă.
Muncă- Ai grijă, în partea a doua a săptămânii, pentru că este posibil să nu fii în cea mai bună formă de comunicare și să intri în dispute cu colegii! Dacă ai de prezentat un proiect, o lucrare, te preocupă să faci impresie bună și caută să fii foarte pregătit.
Pe 18 septembrie se formează Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, care marchează concluzii, finalizări sau culegerea roadelor unor demersuri, care vizează pregătirea ta profesională, schimburile de experiență, relația cu persoane sau instituții din străinătate. Pot avea loc evenimente neașteptate, care să te pună într-o lumină nouă în fața superiorilor.

Horoscop Leu săptămâna 16 - 22 septembrie 2024

Dragoste- Luna Plină și Eclipsa de Lună din 18 septembrie din zodia Pești îți aduce niște revelații în planul relațiilor profunde și este posibil să apară o schimbare bruscă de direcție, să ai parte de o transformare în urma unor conștientizări și revelații și a faptului că începi să vezi realitatea într-un context relațional, care ți-a adus multe iluzii sau dezamăgiri.
Bani – Pe 18 septembrie are loc Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, care activează puternic și axa financiară, respectiv sectorul intereselor financiare, al banilor care provin din alte surse decât cele muncite. S-ar putea să aibă loc o încheiere, să ajungi la o concluzie, să vezi realitatea și să-ți dai seama că ți-ai făcut niște iluzii, legate de administrarea unor bani. Apar și răsturnări de situație și este nevoie să fii pregătit la o schimbare de natură financiară.
Muncă- Soarele, guvernatorul tău, formează în jurul datei de 19 septembrie un aspect armonios cu Uranus din casa carierei, semn că poți pune bazele unui contract nou. Soarele intră pe 22 septembrie în casa comunicării, învățării și interacționării și aduce preocupări pentru socializare și acumularea de informație în următoarea lună. Poți negocia în favoarea ta un contract/parteneriat/ să obții o bursă sau să-ți îmbunătățești comunicarea cu ceilalți.

Horoscop Fecioara săptămâna 16 - 22 septembrie 2024

Dragoste- Pe 18 septembrie se formează Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, care activează sfera relațiilor. Posibil să ai niște revelații, să ajungi la concluzii, să închei o etapă, să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă în planul relațiilor, să urmeze o schimbare a unor planuri pe termen lung. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situații și evenimente care pot să dea peste cap planurile tale, să vezi realitatea, să nu-ți mai faci iluzii sau să ai așteptări nerealiste.
Bani – În partea a doua a săptămânii este posibil să primești o sumă de bani, un cadou, să încerci să administrezi cât mai bine un buget. De asemenea, pe 19 septembrie, Soarele în tranzit prin zodia ta formează un aspect armonios cu Uranus din casa călătoriilor și este posibil să fii tentat să programezi o călătorie, să fie nevoie să faci rost de o sumă de bani.
Soarele intră în zodia Balanță pe 22 septembrie și dinamizează, în următoarea lună, sectorul financiar, semn că te va preocupa mărirea veniturilor.
Muncă- La serviciu se întrevede o săptămână destul de liniștită, însă pot să apară vești surpriză legate de conducerea firmei sau modificări, care vor avea loc în perioada următoare.

Horoscop Balanță săptămâna 16 - 22 septembrie 2024

Dragoste- La finalul săptămânii au loc evenimente surpriză în planul sentimental, așa că fii deschis și pregătit să faci față unor provocări neașteptate! Pe 22 septembrie, Soarele intră în Balanță și în următoarea lună activează sectorul personalității, aducând energie și determinare. De asemenea, se activează și axa relațională.
Bani – Soarele, din casa subconștientului și frământărilor interioare, formează în jurul datei de 19 septembrie un aspect armonios cu Uranus, din sectorul intereselor financiare, și este posibil să ai intuiție într-un context financiar, privind administrarea unor sume de bani.
Muncă- Pe 18 septembrie se formează Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Pești, care activează sectorul muncii și rutinei zilnice, unde pot avea loc concluzii, decizii majore și încheieri de etape. Nu sunt excluse surprize sau evenimente, care să dea peste cap planurile tale, să ai conștientizări să faci o schimbare, pe care ai tot amânat-o o perioadă mai mare de timp.

Horoscop Scorpion săptămâna 16 - 22 septembrie 2024

Dragoste – Pe 18 septembrie se formează Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, care impactează sectorul iubirii și aventurilor romantice. Au loc concluzii, încheieri sau culegerea roadelor unor demersuri în planul sentimental. Pot să apară și evenimente neașteptate sau răsturnări de situație și dacă faci parte dintr-un cuplu și dacă ești singur, așa că fii pregătit de schimbare!
Bani – Posibil în prima parte a săptămânii să ai un blocaj în planul financiar, să nu poți intra în posesia unor bani sau să fie nevoie să achiți ceva ce nu era în plan.
Muncă- În jurul datei de 19 septembrie, aspectul armonios, care se formează între Soarele, în tranzit prin casa proiectelor de viitor, și Uranus, din casa parteneriatelor, poate aduce un contract sau o nouă activitate profesională. Posibil să iei decizii importante la locul de muncă, să te preocupe pregătirea profesională, să începi sau să continui niște studii, să participi la seminarii.

Horoscop Săgetător săptămâna 16 - 22 septembrie 2024

Dragoste- Pe 18 septembrie se formează Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, care activează sectorul vieții de familie, căminului și patrimoniului, semn că se încheie niște etape, ajungi la concluzii și îți poți da seama de o situație, iei o decizie importantă împreună sau separat de partener. Apar și surprize neașteptate, așa că este nevoie să faci față unor provocări în familie.
Bani – Din punct de vedere financiar este o săptămână cu cheltuieli mai multe decât cu încasarea unor bani, așa că ai grijă cum administrezi bugetul!
Muncă- În jurul datei de 19 septembrie Soarele, în tranzit prin casa carierei, formează un aspect armonios cu Uranus, din casa muncii, semn că ai oportunitatea să faci niște schimbări benefice, care să-ți îmbunătățească și munca de zi cu zi, dar și relațiile cu cei cu care lucrezi.
Pe 22 septembrie, Soarele intră în Balanță și activează, pentru o lună de zile, sectorul planurilor de viitor, relațiile de prietenie și grupurile pe care le frecventezi. Ai putea să te asociezi în proiecte noi, să dezbați idei de afaceri.

Horoscop Capricorn săptămâna 16 - 22 septembrie 2024

Dragoste- Soarele în tranzit prin Fecioară se află într-un aspect armonios cu Uranus, din casa iubirii și aventurilor romantice, și este posibil să apară cineva brusc în viața ta dacă ești singur. Dacă faci parte dintr-un cuplu, te bate gândul să pregătești o escapadă romantică.
Bani – În weekend este posibil să apară cheltuieli, dacă decizi să ieși cu prietenii sau să-i faci o surpriză partenerului.
Muncă- Pe 18 septembrie se formează Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, care activează sectorul gândirii, comunicării, învățării, informațiilor și interacționării cu ceilalți. Posibil să ajungi la concluzii cu privire la o activitate profesională, să închei o etapă, să-ți dai seama că nu ai evaluat corect o situație și acum vezi realitatea. Au loc surprize sau răsturnări de situație, dar și evenimente, care pot schimba direcția profesională.
Pe 22 septembrie, Soarele intră în Balanță, pe sectorul carierei și timp de o lună vei dori să te afirmi, să-ți demonstrezi abilitățile și experiența.

Horoscop Vărsător săptămâna 16 - 22 septembrie 2024

Dragoste- În planul sentimental este posibil să experimentezi o poveste de iubire, care să-ți aducă fericire și bucurie, dar mai ales împlinire. Intrarea Soarelui în Balanță pe 22 septembrie aduce, în următoarea lună, preocupări pentru programarea unor călătorii.
Bani – Pe 18 septembrie se formează Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, care activează casa banilor munciți, semn că vei avea niște concluzii, se încheie etape, culegi roadele unor demersuri sau vezi realitatea privind regimul banilor dintr-o altă perspectivă. Posibil să apară și surprize neașteptate sau evenimente, care să-ți dea peste cap planurile și să te facă să schimbi direcția profesională.
Muncă- Se anunță o săptămână foarte agitată la locul de muncă, mai ales că Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa muncii, formează un aspect tensionat cu fenomenul astral de Luna Plină. Atenție la faptul că poți reacționa mai agresiv, să strici niște relații, care și așa erau șubrede!

Horoscop Pești săptămâna 16 - 22 septembrie 2024

Dragoste- Pe 18 septembrie se formează Luna Plină și Eclipsa de Lună din Pești, care activează sectorul identității și te vizează în mod special. De asemenea, este vizată sfera vieții de familie, sentimentală și relația cu partenerul de cuplu. Pot să apară surprize sau răsturnări de situație, evenimente care să dea peste cap direcția în viață.
Bani – Miercuri și joi sunt zile cu preocupări pentru bani, administrarea unor sume, plăți și cumpărături. Pe 22 septembrie, Soarele începe să traverseze, pentru următoarea lună, zodia Balanță, respectiv sectorul intereselor financiare și ai banilor deținuți la comun cu partenerul, semn că urmează o perioadă în care partenerul ar putea să susțină mai multe cheltuieli sau să-ți vină bani din alte surse.
Muncă- În jurul datei de 19 septembrie, Soarele, în tranzit prin casa relațiilor profesionale, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa comunicării și negocierilor, informațiilor și învățării, și anunță un moment prielnic pentru discutarea unor parteneriate pe termen lung.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni