• PRO TV
  • Horoscop zilnic 16 septembrie 2024. Berbecii suferă o dezamăgire în dragoste, Scorpionii se ceartă și cu partenerul de cuplu și la job

Horoscop zilnic 16 septembrie 2024. Berbecii suferă o dezamăgire în dragoste, Scorpionii se ceartă și cu partenerul de cuplu și la job

Horoscop zilnic 16 septembrie 2024. Berbecii suferă o dezamăgire în dragoste, Scorpionii se ceartă și cu partenerul de cuplu și la job

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 16 septembrie 2024.

Berbec

Posibil să ai parte de o stare mai puțin plăcută, care să-ți aducă confuzie sau nesiguranță. De asemenea, în planul sentimental este posibil să te îndoiești de sentimentale unei persoane și să apară dezamăgire, dar sentimentul este trecător. Nu lua decizii importante astăzi!


Taur

Luna activează astăzi casa prietenilor și proiectelor și este posibil să ai o serie de idei, dar nu toate să le poți pune în practică. Pe de altă parte, există posibilitatea să nu te simți apreciat în echipa în care lucrezi, deși ai muncit mult să ajungi unde ești.

Gemeni

Astăzi este posibil să investești în imaginea ta, să-ți schimbi look-ul sau garderoba. Posibil să fii mai iritat, mai ales dacă simți constrângere din partea șefilor într-o sarcină sau o activitate pe care o desfășori. În partea a doua a zilei, concentrează-te pe ce este important pentru tine, dar nu lua decizii majore!

Rac

Este posibil să fii entuziasmat de o idee sau o perspectivă, dar nu o împărtășești, pentru că vrei să facă parte dintr-un plan mai mare, pe care să-l prezinți șefilor la un moment dat. Acțiunile tale de astăzi îți consolidează reputația profesională.

Leu

Ceva se întâmplă astăzi și ai motivație să faci o schimbare importantă, să rezolvi o problemă mai veche, care te frământă și acum este momentul să acționezi. Te preocupă și sfera financiară și o investiție pe care vrei să o propui partenerului de cuplu.

Fecioară

Astăzi este posibil să iei decizii pe baza emoțiilor, lucru care nu ar fi indicat, pentru că este posibil să te înșeli într-o chestiune care ține de relații. Urmează câteva zile încărcate din punct de vedere astral și mai bine amâni, să ai răbdare.

Balanță

Astăzi ai nevoie de diplomație pentru a echilibra niște relații profesionale și a rezolva unele conflicte sau a găsi căi comune de comunicare. În partea a doua a zilei, folosește-ți intuiția să gestionezi o provocare în planul financiar!

Scorpion


Posibil, astăzi să intervină tensiuni în raport cu partenerul de cuplu sau cei cu care desfășori activități, să aibă loc o ruptură sau o discuție să ducă într-o direcție la care nu te aștepți. Apelează la intuiție dacă vrei să iei o decizie majoră în raport cu relațiile tale personale sau profesionale!

Săgetător

În prima parte a zilei este posibil să fii foarte activ în interacțiunea cu ceilalți, să afli vești neașteptate și surprize care să-ți dea planurile peste cap. În partea a doua a zilei, se activează sectorul casei și familiei, unde apar discuții tensionate cu partenerul. Ai parte de confuzie sau o dezamăgire din partea unei persoane pe care credeai că te poți baza.

Capricorn

Astăzi, cu Luna în sectorul comunicării, încerci să aduni informații, să ai întâlniri, să participi la ședințe și să-ți faci o idee despre cum ar trebui să te organizezi din punct de vedere profesional în perioada următoare.

Vărsător

Astăzi, te preocupă finanțele și administrarea acestora, suplimentarea veniturilor sau reducerea cheltuielilor, astfel încât să găsești un echilibru. La serviciu se anunță un volum mare de muncă și respectarea unor termene.

Pești

Astăzi este posibil să fii mai sensibil decât de obicei cu Luna în tranzit prin zodia ta. Recomandarea astrelor este să nu lași să-ți afecteze activitatea, să apelezi la intuiție atunci când trebuie să iei o decizie, însă cel mai bine ar fi să amâni lucruri importante. Zilele viitoare va fi o încărcătură astrală puternică, care te vizează în mod special.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni