• PRO TV
  • J Lo și Ben Affleck, apariție tensionată în public după ce au depus actele de divorț! Cei doi n-au mai fost văzuți împreună de luni de zile

J Lo și Ben Affleck, apariție tensionată în public după ce au depus actele de divorț! Cei doi n-au mai fost văzuți împreună de luni de zile

J Lo și Ben Affleck, apariție tensionată în public după ce au depus actele de divorț! Cei doi n-au mai fost văzuți împreună de luni de zile

Cel mai mult de pe urma divorțului dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck au de suferit… copiii! Fiica cea mare a lui Ben Affleck, Violet, se atașase foarte mult de J Lo, iar sora ei mai mică, Seraphina, era bună prietenă cu fiica artistei, Emme. Și Emme, la rândul ei, avea o relație bună cu „tatăl vitreg”. Adesea, Ben și J Lo erau văzuți în public alături de „gașca” mărită a copiilor lor.

Acum, paparazzi i-au surprins pentru prima oară împreună, de la anunțarea divorțului, pe Jennifer Lopez și pe Ben Affleck. Aceștia au venit însoțiți de copiii lor, care păreau bucuroși de revedere.

​Sursa foto: Profimedia

J Lo și Ben păreau tensionați, fiind extrem de enervați și de prezența paparazzilor. Fotografii au reușit să surprindă o imagine în care diva latino pare că plânge.
Deși au depus actele de divorț, diva latino încă poartă inelul de logodnă oferit de Affleck.

Gallery

Jennifer Lopez ar fi încercat, de curând, să discute cu cel mai bun prieten al lui Ben Affleck, Matt Damon, despre problemele ei din căsnicie. Aceștia s-au întâlnit la Festivalul de Film din Toronto, dar, potrivit Daily Mail, Matt Damon ar fi evitat subiectul.

​„Matt Damon a închis orice încercare a lui JLo de a discuta despre Ben la premieră”, a declarat o sursă exclusiv pentru DailyMail.com.
„Momentul ales de ea a fost atât de ciudat, pentru că știa că, dacă l-ar trage pe Matt deoparte la eveniment pentru a avea o discuție intimă, acest lucru va fi observat și va deveni viral. Faptul că și-a pus mâna peste mâna lui a fost un gest drăguț – dar el nu a acceptat nimic din toate astea. I-a spus că este bucuros că îi merge bine și că îi mulțumește pentru participarea la film – dar a fost clar că nu era acolo pentru a discuta deloc despre Ben”, a spus sursa.

Jennifer și Ben s-au separat legal pe 26 aprilie, iar actrița a depus apoi cererea de divorț la Curtea Superioară a Comitatului Los Angeles pe 20 august, invocând „diferențe ireconciliabile”.
După depunerea cererii, au apărut speculații că Ben se întâlnește cu fiica lui RFK Jr., Kick Kennedy, după ce au fost văzuți împreună în Los Angeles.

Acum textul este corectat cu toate diacriticele.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni