• PRO TV
  • “O femeie adevărată!” Imaginile cu Andreea Bănică în bikini la 46 de ani fac furori printre fani

“O femeie adevărată!” Imaginile cu Andreea Bănică în bikini la 46 de ani fac furori printre fani

“O femeie adevărată!” Imaginile cu Andreea Bănică în bikini la 46 de ani fac furori printre fani

Chiar dacă pentru mulți sezonul estival s-a încheiat, Andreea Bănică se bucură în continuare de mare și de plajă. Artista și-a încântat fanii cu o ședință foto pe malul mării, acolo unde deține un hotel.

Andreea Bănică și-a etalat trupul natural într-un costum de baie în două piese, iar fanii i-au făcut zeci de complimente:
“Ești superbă, un corp de invidiat!!!❤️?”
“Nu îmbătrânești deloc, arăți ca o puștoaică de 20 de ani. Multă sănătate!”
“O femeie adevărată!”, au comentat admiratorii.

Vedeta se mândrește că până acum nu a apelat la operații estetice pentru înfrumusețare.
Totuși, cântăreața nu le-a ascuns fanilor că și-a scos toate alunițele de pe corp, pentru că le considera inestetice. Cu toții ne aducem aminte de celebra ei aluniță, pe care, surpriză, vedeta nu o plăcea la fel de mult cum o plăceau fanii ei.
“M-am iubit după ce mi-am scos alunița care mă reprezenta!”, a mărturisit Andreea Bănică, care a răspuns la întrebări printr-un clip video, în care apare nemachiată.

Gallery

Vedeta a recunoscut că pe viitor nu exclude nici operațiile estetice, pe care până acum le-a evitat. “Care e secretul pentru a arăta ca o adolescentă la vârsta ta?”, au întrebat-o fanele.

Răspunsul Andreei? “Cred că ține mult și de genă și de cum îți dorești să fii. Mi-am dorit mereu ca pruncii mei să fie mândri că au o mamă tânără și frumoasă. Puțin sport, diete, tratamente faciale. Mă mândresc că nu am, până acum, operații estetice, dar nu exclud asta, am plan pe viitor, pentru că înaintez în vârstă, nu o iau înapoi. Vreau să mă bucur de corpul meu, să fiu sănătoasă mental. Dacă mă uit în oglindă, să mă plac și creierul meu va fi la fel.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni