• PRO TV
  • Demi Moore a dat noi detalii despre starea de sănătate a lui Bruce Willis. Cum se simte după ce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală

Demi Moore a dat noi detalii despre starea de sănătate a lui Bruce Willis. Cum se simte după ce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală

Demi Moore a dat noi detalii despre starea de sănătate a lui Bruce Willis. Cum se simte după ce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală

Demi Moore a oferit recent o actualizare despre starea de sănătate a fostului său soț, Bruce Willis, care se luptă cu demența frontotemporală.

Gallery

​În timpul unei apariții la emisiunea The Drew Barrymore Show, actrița de 61 de ani a vorbit despre legătura lor puternică și despre modul în care familia s-a unit în această perioadă dificilă.

În cadrul emisiunii, Drew Barrymore și-a amintit de colaborarea cu Bruce Willis pe platourile de filmare ale peliculei Îngerii lui Charlie: În goana mare din 2003, unde Willis a avut o scurtă apariție. Barrymore a întrebat despre starea actuală a lui Willis, iar Moore a răspuns: „Având în vedere circumstanțele, este într-un loc stabil.”

Demi și Bruce, care au fost căsătoriți din 1987 până în 2000, au rămas apropiați, împărțind împreună trei fiice: Rumer, Scout și Tallulah. Chiar și după divorț, ei au continuat să mențină o relație strânsă, iar Moore a rămas implicată în viața lui Willis și în evenimentele de familie, inclusiv în căsnicia acestuia cu Emma Heming Willis.

Cele două familii s-au unit fără probleme, Moore participând deseori la ocazii speciale alături de Willis, Emma și cele două fiice ale lor, Mabel și Evelyn. În timpul pandemiei din 2020, întreaga familie a petrecut carantina împreună în Idaho, arătând cât de uniți au rămas.

În discuția cu Barrymore, Demi Moore a subliniat impactul emoțional pe care diagnosticul lui Willis l-a avut asupra fiicelor lor și a spus că prioritatea ei este să le încurajeze să petreacă cât mai mult timp alături de tatăl lor. Moore a explicat că le învață pe fete să accepte situația și să aprecieze fiecare moment împreună: „Le spun copiilor mei: 'Îi întâlnești acolo unde sunt ei acum. Nu te agăți de cine au fost sau de ce ai vrea să fie, ci de cine sunt în acest moment'. Și din asta vine o frumusețe și o dulceață imensă."

Foto: Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni