• PRO TV
  • Prințul William și Kate Middleton, urare specială de ziua de naștere a prințului Harry. Fratele său nu i-a mai spus La mulți ani din 2021

Prințul William și Kate Middleton, urare specială de ziua de naștere a prințului Harry. Fratele său nu i-a mai spus La mulți ani din 2021

Prințul William și Kate Middleton, urare specială de ziua de naștere a prințului Harry. Fratele său nu i-a mai spus La mulți ani din 2021

Prințul Harry a primit o urare surprinzătoare de ziua sa de la fratele său, Prințul William, și soția acestuia, Kate, deși relația dintre ei a fost tensionată în ultimii ani.

Gallery

​Deși este implicat într-o dispută puternică cu tatăl său, Regele Charles, și fratele său, Prințul William, ducele de Sussex a fost felicitat public de Palatul Kensington, printr-un mesaj pe rețelele sociale oficiale ale Prințului și Prințesei de Wales. În mesaj se putea citi: „Îi urăm un fericit 40 de ani Ducelui de Sussex!”

Este de remarcat că doar membrii regali activi primesc, de obicei, astfel de urări pe conturile oficiale ale Familiei Regale, iar ultima dată când Harry a primit o astfel de urare a fost în 2021, pe vremea când Regina Elisabeta încă trăia.

În 2020, Harry și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle regale, lucru care a declanșat o ruptură puternică între Harry și familia sa, în special după lansarea documentarului Netflix din 2022 și a memoriilor sale controversate, Spare.

Relația tensionată dintre frați a fost subliniată și mai mult luna trecută, când s-au întâlnit la o înmormântare, dar nu au discutat. De asemenea, au apărut informații că Prințul Harry și tatăl său nu mai vorbesc, în mare parte din cauza disputei legate de aranjamentele sale de securitate în Marea Britanie.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni