• PRO TV
  • Meghan Markle face primul pas spre împăcarea cu Kate Middleton: "Viața e prea scurtă"

Meghan Markle face primul pas spre împăcarea cu Kate Middleton: "Viața e prea scurtă"

Meghan Markle face primul pas spre împăcarea cu Kate Middleton: "Viața e prea scurtă"

Relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton, Prințesa de Wales, a fost tensionată de ani de zile.

Gallery

​Această tensiune a devenit mai evidentă după numeroasele dezvăluiri făcute de Meghan și Harry în documentarul lor de pe Netflix, iar ulterior s-a amplificat odată cu publicarea memoriilor prințului Harry, „Spare”.

În urma acestor evenimente, au apărut speculații că Meghan ar putea să își povestească propria versiune a evenimentelor într-o carte de memorii.

Cel mai aprig conflict între cele două s-ar fi produs cu patru zile înainte de nunta lui Meghan cu prințul Harry. Se pare că o neînțelegere legată de rochiile domnișoarelor de onoare ar fi făcut-o pe Meghan să plângă.

Cartea lui Harry, „Spare”, a adus și mai multe detalii despre acest incident, povestind că el a găsit-o pe Meghan plângând după o dispută cu Kate legată de rochia domnișoarei de onoare a Prințesei Charlotte. Conform memoriilor,

Kate și-a exprimat îngrijorarea cu privire la rochie și a sugerat că toate ținutele domnișoarelor de onoare ar trebui refăcute complet.

În ciuda acestor conflicte, există semne că ar putea exista o reconciliere între Meghan și Kate. Dezvăluirile recente sugerează că Meghan a contactat-o pe Kate, dar și pe Regele Charles.

Surse citate de US Weekly afirmă că Meghan încearcă să repare relațiile. „Meghan a contactat-o pe Kate și pe Charles. Se fac pași pentru o reconciliere”, a declarat o sursă pentru revista americană.

Pe de altă parte, se pare că Kate Middleton este deschisă la o reconciliere. Deși trecutul este complicat, sursele sugerează că Prințesa Kate este dispusă să treacă peste conflictele anterioare, însă ezită să intervină în relația dintre soțul său, prințul William, și fratele acestuia, Harry.

„Este dispusă să meargă mai departe, mai ales că după această cumpănă și-a dat seama că viața e prea scurtă, dar nu va interveni în relația lui William cu Harry”, a adăugat o sursă.

Foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni