• PRO TV
  • Justin Timberlake va face muncă în folosul comunității după ce a fost prins beat la volan. Ce l-au mai obligat judecătorii

Justin Timberlake va face muncă în folosul comunității după ce a fost prins beat la volan. Ce l-au mai obligat judecătorii

Justin Timberlake va face muncă în folosul comunității după ce a fost prins beat la volan. Ce l-au mai obligat judecătorii

Justin Timberlake, celebrul cântăreț și actor american, a fost sancționat cu ore de muncă în folosul comunității după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului.

Gallery

​Decizia a fost luată de un judecător din apropierea New York-ului, după ce Timberlake a admis că a greșit, pledând vinovat pentru acuzația de conducere în stare de ebrietate.

Potrivit presei americane, inițial artistul s-a declarat nevinovat, însă, în cele din urmă, și-a schimbat poziția, acceptând responsabilitatea în fața instanței.

Incidentul a avut loc într-o noapte din luna iunie, când Timberlake a fost oprit de poliție în timp ce conducea un BMW într-o zonă luxoasă din estul New York-ului. Polițiștii au raportat că acesta avea "ochii roșii" și un miros puternic de alcool, iar vehiculul său nu era condus corespunzător, fapt ce a dus la intervenția autorităților.

În urma procesului, Timberlake a fost condamnat să plătească o amendă și să presteze 25 de ore de muncă în folosul comunității. De asemenea, judecătorul a solicitat ca artistul să facă o declarație publică despre importanța siguranței pe drumuri, în cadrul unei campanii de conștientizare.

Pe lângă cariera sa solo de succes, Timberlake este cunoscut pentru activitatea sa în industria muzicală și cinematografică, primind numeroase distincții, inclusiv zece premii Grammy și patru trofee Emmy, care l-au consacrat la nivel internațional.

Foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni