• PRO TV
  • Nadia Comăneci nu îi mai dă medalia ei Sabrinei Voinea. Fosta gimnastă s-a răzgândit: "Am aflat că..."

Nadia Comăneci nu îi mai dă medalia ei Sabrinei Voinea. Fosta gimnastă s-a răzgândit: "Am aflat că..."

Nadia Comăneci nu îi mai dă medalia ei Sabrinei Voinea. Fosta gimnastă s-a răzgândit: "Am aflat că..."

Controversa de la Jocurile Olimpice, unde Ana Bărbosu, Sabrina Voinea și Jordan Chiles s-au confruntat pentru medalia de bronz în proba de la sol, s-a încheiat cu victoria gimnastei române după o decizie contestată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Gallery

​În acest context, Nadia Comăneci, care s-a implicat foarte mult în acest caz, a anunțat că inițial a dorit să-i ofere propria medalie de bronz din 1976 Sabrinei Voinea, considerând că aceasta a fost nedreptățită de arbitraj.

Cu toate acestea, la o lună după anunț, Nadia a revenit asupra deciziei sale, explicând motivele pentru care nu poate pune acest plan în aplicare.

„Acum nu pot să fac niciun lucru de acest fel. În primul rând, pentru că încă este procesul în derulare la tribunalul suprem și am aflat că medalia mea, dacă o aduc în altă parte, trebuie să plătesc o asigurare extrem de mare,” a precizat ea în cadrul unui eveniment recent al COSR.

Totuși, fosta gimnastă nu a renunțat la dorința de a ajuta și a adăugat că va căuta o soluție alternativă.

„Am să mă gândesc la ceva diferit. Dar eu sper că, până la urmă, se va găsi o soluție în care cele trei gimnaste să primească câte o medalie.”

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni