• PRO TV
  • Horoscop zilnic 15 septembrie 2024. Gemenii cel mai probabil se vor îndrăgosti, Berbecii au motive să se reinventeze

Horoscop zilnic 15 septembrie 2024. Gemenii cel mai probabil se vor îndrăgosti, Berbecii au motive să se reinventeze

Horoscop zilnic 15 septembrie 2024. Gemenii cel mai probabil se vor îndrăgosti, Berbecii au motive să se reinventeze

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 15 septembrie 2024.

Berbec

Cu Venus, micul benefic, într-un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, ar trebui să fii atent la oportunitățile care vin spre tine, să nu le ratezi și-n planul proiectelor de viitor, dar și-n relațiile sentimentale, care-ți vor aduce motivație să te reinventezi.

Taur

Venus, guvernatoarea ta, formează astăzi un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, așa că poți folosi acest aspect astral să refaci o relație, o conexiune. Dacă ești singur, influența astrală îți poate scoate în cale pe cineva cu care să rezonezi.

Gemeni

Dacă ești singur, aspectul armonios între cei doi benefici: Venus și Jupiter îți poate aduce în cale pe cineva special. Dacă ești deschis la experiențe noi și onorezi invitațiile prietenilor de a participa la evenimente, să ieși, să cunoști oameni noi, este posibil să te îndrăgostești.

Rac

Venus și Jupiter formează astăzi un aspect armonios și este posibil să ai surprize să te caute cineva din trecut, care ar vrea să reluați o legătură. Pe de altă parte, acest aspect are potential să cunoști persoane noi și interesante.

Leu

Astăzi Venus și Jupiter, cei doi benefici, leagă printr-un aspect armonios casa prietenilor de casa comunicării și interacționării cu ceilalați și oferă oportunitatea unor conexiuni cu persoane cu care ai putea să începi un proiect, o activitate comună. În relație, te poți conecta cu partenerul de cuplu, să aveți parte de momente plăcute împreună.

Fecioară

Astăzi, Venus, micul benefic, în tranzit prin casa banilor, formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa carierei și ai șanse să-ți sporești veniturile, dar este posibil să apară și tendința să cheltui mai mult pe plăceri.

Balanță

Astăzi, Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect armonios cu Jupiter și apar șanse și oportunități de dezvoltare și creștere din punct de vedere profesional, schimburi de experiență, care te pot propulsa în carieră. De asemenea, s-ar putea să pleci într-o călătorie sau să participi la niște seminarii, care te pot ajuta în perioada următoare.

Scorpion

Posibil, astăzi, să ai confirmarea că schimbarea pe care vrei să o faci în perioada următoare este de bun augur pentru tine, iar planurile de viitor să înceapă să prindă contur. Dacă ești singur, ieșirea cu prietenii îți poate scoate în cale o persoană care să devină, în scurt timp, o relație serioasă.

Săgetător

Venus, micul benefic, și Jupiter, guvernatorul tău, își unesc astăzi forțele într-un aspect armonios care îți aduce oportunități pe toate planurile, în special în cel relational și profesional, cu posibilitatea încheierii unor contracte/parteneriate, care să-ți aducă și beneficii financiare pe termen lung.

Capricorn

Venus în tranzit prin casa carierei și Jupiter, marele benefic, din casa muncii, îți pot aduce astăzi realizări și satisfacții profesionale, mai ales dacă ai muncit cu seriozitate și multă responsabilitate. Capeți mai multă încredere în tine, iar cei din jur te admiră pentru rezultate.

Vărsător

Cu Luna în tranzit, astăzi, prin zodia ta, și cei doi benefici: Venus și Jupiter într-un aspect armonios, se intensifică activitățile de relaxare, distracție și reconectarea cu partenerul de cuplu. Dacă ești singur, ai șanse să întâlnești pe cineva prin intermediul grupurilor pe care le frecventezi.

Pești

Venus și Jupiter, guvernatorul tău, formează astăzi un aspect armonios și anunță evenimente plăcute în familie sau care vizează spațiul de locuit, dacă intenționezi să începi o reamenajare. Posibil să primești și o sumă de bani pe care să o investești în casă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni