• PRO TV
  • Horoscop zilnic 14 septembrie 2024. Balanțele pot avea o aventură romantică, Gemenii primesc o ofertă neașteptată pe plan profesioanal

Horoscop zilnic 14 septembrie 2024. Balanțele pot avea o aventură romantică, Gemenii primesc o ofertă neașteptată pe plan profesioanal

Horoscop zilnic 14 septembrie 2024. Balanțele pot avea o aventură romantică, Gemenii primesc o ofertă neașteptată pe plan profesioanal

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 14 septembrie 2024.

Berbec

Astăzi, se anunță o zi favorabilă să pui la cale cu partenerul de cuplu destinația călătoriilor de anul viitor, să faceți un buget și să începeți să căutați oferte. De asemenea, este un moment bun să te întâlnești cu prietenii, să-ți lărgești cercul de cunoscuți și să discuți despre subiecte de interes pentru tine.

Taur

Posibil, astăzi, să cooperezi cu partenerul de cuplu și să stabiliți niște schimbări pentru perioada următoare. Luna în tranzit prin Vărsător te scoate din zona de confort și vrei să ai activități, care să-ți stimuleze dorința de a experimenta lucruri noi, să ieși din rutină, să abordezi relația dintr-o perspectivă diferită.

Gemeni

Astăzi, cauți metode de a te relaxa și planuiești cu prietenii sau colegii de serviciu să aveți o ieșire. Posibil, din conversațiile pe care le vei avea, să apară oportunități și să iei în calcul o ofertă, care vine neașteptat în sfera profesională.

Rac

Tranzitul Lunii, de astăzi, în zodia Vărsător, îți aduce preocupări pentru resursele tale financiare. De asemenea, s-ar putea să încerci să te eliberezi de niște tipare sau obiceiuri nesănătoase. În cuplu este posibil să aduci o energie invovatoare, să fii mai creativ și să-ți surprinzi partenerul prin gesturi și acțiuni.

Leu

Astăzi, Luna traversează zodia Vărsător, respectiv casa relațiilor și parteneriatelor, și este posibil să simți impulsul să faci o schimbare în aceste domenii sau să te implici în parteneriate, care să-ți pună abilitățile în valoare. De asemenea, îți dorești activități cu partenerul prin care să vă dezvoltați, să explorezi modalități noi de a te manifesta.

Fecioară

Cu Luna în Vărsător, astăzi, vei fi foarte activ în chestiunile gospodărești și vei găsi soluții originale la diverse treburi, să-ți gestionezi timpul astfel încât să te și relaxezi. De asemenea, ai nevoie să-ți îmbunătățești rutina zilnică și ești deschis schimbărilor, care pot aduce îmbunătățiri.

Balanță

Cu Luna în Vărsător, în sfera sentimentală, vei simți dorința să ieși din zona de confort. Ești încurajat să te conectezi cu persoane cu care ai pasiuni în comun, să-ți îmbogățești viața socială. De asemenea, este un moment bun să te reconectezi cu partenerul sau să ai o aventură romantică.

Scorpion

Luna îți traversează, astăzi, sfera casei și vieții de familie și simți nevoia să faci niște schimbări în casă, să reamenajezi, să aduci un suflu nou, să fii mai deschis în relațiile cu familia, rudele și mai ales părinții. S-ar putea să faci și planuri cu partenerul de cuplu, legate de o mutare sau de întemeierea unei familii.

Săgetător

Astăzi, cu Luna în Vărsător, se activează sfera comunicării și interacționării cu ceilalți, dar și a deplasărilor, care pot să apară neașteptat. De asemenea, simți impulsul să te implici în activități, care să-ți lărgească orizonturile și-ți stimulează mintea, să înveți lucruri noi, să-ți deschizi perspectiva către noi activități în sfera profesională.

Capricorn

Astăzi, Luna în Vărsător, aduce preocupări pentru gestionarea banilor, cheltuieli, cumpărături, planuri de a economisi sau de a accepta o ofertă extraprofesională, care-ți poate mări veniturile dintr-o pasiune pe care încerci să o dezvolți.

Vărsător

Astăzi, Luna îți traversează casa personalității și vei avea impulsul, dorința să faci ceva diferit, să explorezi, să ieși din zona de confort și să-ți exprimi individualitatea. Se dinamizează și axa relațională și este posibil să-ți petreci timpul cu partenerul sau dacă ești singur, să onorezi niște invitații, pentru că ai șanse să cunoști persoane noi, interesante.

Pești

Luna îți traversează, astăzi, sectorul universului interior, frământărilor, subconștientului, izolării și trecutului și este posibil să-ți aduci aminte de evenimente din trecut, care te-au marcat sau care sunt încă dureroase. Vestea bună este că vei avea niște revelații și dispoziția ți se va schimba, în partea a doua a zilei, când alegi să ieși cu prietenii, partenerul sau familia.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni