• PRO TV
  • Cât câștigă Victor Cornea, partenerul Andreei Bălan. Cântăreața l-a dat de gol: „E singurul bărbat bogat cu care eu sunt”

Cât câștigă Victor Cornea, partenerul Andreei Bălan. Cântăreața l-a dat de gol: „E singurul bărbat bogat cu care eu sunt”

Cât câștigă Victor Cornea, partenerul Andreei Bălan. Cântăreața l-a dat de gol: „E singurul bărbat bogat cu care eu sunt”

Andreea Bălan a făcut, de curând, o serie de mărturisiri surprinzătoare cu privire la actualul ei partener, Victor Cornea, cunoscutul jucător de tenis.

Gallery

Andreea Bălan și Victor Cornea formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din lumea mondenă românească. După multe dezamăgiri în dragoste, artista și-a găsit liniștea alături de jucătorul de tenis, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Divorțul de George Burcea i-a adus multă suferință și a avut nevoie de timp pentru a-și pune viața în ordine, însă acum iubește din nou și este, la rândul său, iubită. Invitată într-un podcast, Andreea Bălan a dezvăluit că este pentru prima oară când formează un cuplu cu un bărbat care se descurcă foarte bine din punct de vedere financiar. Concret, artista a spus că deseori Victor Cornea este cel care plătește mesele în oraș, deși amândoi au venituri consistente.

„Trebuie să existe admirație și respect într-o relație. Poate de aceea nu au funcționat în trecut, pentru că nu existau. Într-o relație anterioară, cumva am dat bani și la un moment dat mi-am pierdut respectul.

Atunci îți pierzi respectul ca femeie. Nu am avut niciodată banii la comun. Banii mei sunt banii mei și banii lui sunt banii lui. Eu nu prea am avut bărbați bogați. Victor este singurul bărbat bogat cu care eu sunt”, a spus artista în podcastul lui Bursucu.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni