• PRO TV
  • Cât de mare și frumoasă s-a făcut fiica Antoniei: Cum a reacționat Alex Velea când a văzut-o recent! Maya are 14 ani

Cât de mare și frumoasă s-a făcut fiica Antoniei: Cum a reacționat Alex Velea când a văzut-o recent! Maya are 14 ani

Cât de mare și frumoasă s-a făcut fiica Antoniei: Cum a reacționat Alex Velea când a văzut-o recent! Maya are 14 ani

În vara anului 2010, Antonia devenea pentru prima dată mamă, după ce o aduce pe lume pe Maya, fiica pe care o are cu italianul Vincenzo Castellano.

După ce Antonia s-a despărțit de acesta și a început o relație cu Alex Velea, Maya a rămas în Italia, în grija tatălui ei, dar și a familiei acestuia. Însă, ori de câte ori are ocazia vine în România și se întâlnește cu mama ei. Sau artista merge în Peninsulă, pentru a-și vedea fiica.

Gallery

​Recent, cu puțin timp înainte ca Maya să împlinească 14 ani în luna august, Antonia s-a revăzut cu fiica ei, iar imaginea a fost postată pe pagina de Instagram a cântăreței.

Așa cum era de așteptat, imaginea s-a viralizat rapid și a adunat peste 161.000 de like-uri și câteva sute de comentarii.

„Iubirea mea mică” a scris Antonia în dreptul fotografiei, iar fanii i-au lăsat numai comentarii de laudă. „Este o copie fidelă a ta”, „Când a crescut atât de mare?”, „Câtă frumusețe la un loc” și „Sunteți superbe” au fost doar câteva dintre cuvintele scrise de internauți.

Inclusiv vedetele, printre care Mira, Andreea Bănică, Anda Adam și Betty Salam i-au lăsat comentarii Antoniei, iar Alex Velea, actualul partener al cântăreței i-a dat like la postare, chiar dacă nu a lăsat niciun cuvând în dreptul imaginii.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni