• PRO TV
  • Ultimele clipe din viața Denisei, una dintre fetele ucise de „Șacalul” la Constanța, au fost filmate! Unde a fost văzută tânăra, înainte să fie omorâtă și abandonată pe un câmp

Ultimele clipe din viața Denisei, una dintre fetele ucise de „Șacalul” la Constanța, au fost filmate! Unde a fost văzută tânăra, înainte să fie omorâtă și abandonată pe un câmp

Ultimele clipe din viața Denisei, una dintre fetele ucise de „Șacalul” la Constanța, au fost filmate! Unde a fost văzută tânăra, înainte să fie omorâtă și abandonată pe un câmp

Apar noi detalii despre dubla crimă din Constanța care a cutremurat o țară întreagă! Ultimele clipe din viața Denisei, una dintre victimele lui „Șacalul”, au fost înregistrate!

Ultimele momente din viața Denisei Iaca, tânăra de 26 de ani care a fost ucisă de „Șacalul” în Constanța, au fost înregistrate! Polițiștii au descoperit în buzunarul de la hainele acesteia o cheie de la o cameră de hotel și astfel au putut să depisteze ultimul loc în care a fost văzută, înainte de a se întâlni cu ucigașul.

Ajunși la unitatea de cazare, oamenii legii aceștia au vizualizat și analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, care au surprins-o pe tânără ieșind din hotel. Câteva minute mai târziu, s-a întâlnit cu Șacalul și au plecat amândoi cu mașina victimei, cel mai probabil spre apartamentul în care Denisa urma să își piardă viața.

​Filmul dublei crime de la Constanța

Potrivit surselor din anchetă, criminalul care le-a ucis pe cele două fete este cunoscut de publicul larg sub pseudonimul „Șacalul”. Acesta le-ar fi găsit pe victime pe un site de escorte de lux, apoi le-a cerut să se întâlnească, cu gândul că dacă le ucide, va putea să le fure bijuteriile, mașinile și banii, iar mai apoi să scape de consecințe. 

„A hotătât dinainte să comită faptele. le-a contactat, le-a invitat la locuinţa aleasă de el. Le ucidea pe victime cu scopul de a le deposeda de masini, se gândea că au bani", a mai spus Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Delia Avram a fost prima victimă a individului. Acesta a ademenit-o pe fată într-un apartament din Mamaia, acolo unde a ucis-o, i-a furat cheile de la mașină și i-a lăsat cadavrul la locul faptei. Înainte de a părăsi imobilul, bărbatul a pornit aerul condiționat pe temperatura maximă, în speranța că trupul neînsuflețit al victimei se va descompune rapid, iar astfel, va scăpa de consecințe. 

„A plecat pur şi simplu şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu a mai răspuns la telefon. A dispărut online de pe toate reţelele sociale", a declarat Ionel Abram, soţul victimei.

Două săptămâni mai târziu, cadavrul victimei a fost găsit, iar Șacalul a intrat în cercul de suspecți ai crimei. Cu toate acestea, timp de aproximativ o lună și jumătate, acesta nu a fost chemat la audieri.

Pe data de 27 august 2024, Șacalul ucide cea de-a doua victimă: Denisa, tânăra de 26 de ani din Timiș, care era și mama unui băiețel de doar 5 ani. Cei doi își dau întâlnire în Năvodari, chiar în casa în care criminalul locuia alături de iubita lui și de cei patru copii ai ei. Acolo, acesta o omoară pe fată, îi fură telefoanele, 11.000 de lei pe care îi găseşte în portofel şi maşina.

"Este o situaţie destul de cinică, au luat bijuteriile de pe cadavrul victimei ucise, a accesat unul dintre telefoane pentru a lăsa de înțeles că victima e în viaţă, după ce a fost ucisă în locuinţa inculpatei, ținută 2 zile acolo", a completat Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța..

Ulterior, acesta lasă trupul neînsuflețit al femeii în cadă. Potrivit surselor din anchetă, cei patru copii ai concubinei lui Șacalul, au fost nevoiți să se spele lângă cadavru timp de două zile.

Atunci când corpul a început să se descompună, bărbatul a decis că trebuie să scape de el. Astfel, l-a abandonat pe un câmp, în speranța că animalele îl vor mânca.

Unul dintre copiii concubinei, un băiat de 15 ani, e pus să șteargă urmele crimei, susțin anchetatorii. După ce face curat, îl ajută pe presupusul criminal să mute cadavrul, pe marginea drumului ce leagă localităţile Sinoe şi Mihai Viteazu, la 60 de kilometri de Constanţa.

Foto: Știrile PRO TV, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni