• PRO TV
  • „Șacalul”, presupusul criminal din Constanța, legătură secretă cu Andrei Versace? Ce imagini au dat de bănuit

„Șacalul”, presupusul criminal din Constanța, legătură secretă cu Andrei Versace? Ce imagini au dat de bănuit

„Șacalul”, presupusul criminal din Constanța, legătură secretă cu Andrei Versace? Ce imagini au dat de bănuit

Detalii șocante în cazul presupusului criminal din Constanța! Ce s-a văzut în ultimele imagini cu Andrei Versace în viață și care ar fi legătura cu așa-zisul „Șacal”

Gallery

​„Șacalul”, un bărbat în vârstă de 26 de ani din Constanța, ar fi ucis cu sânge rece, în perioade diferite, două femei, mai exact pe Denisa Iana, în vârstă de 26 de ani, și Delia Avram, de 34 de ani.

Recent a fost făcută o legătură suspectă cu influencerul Andrei Versace, care s-a stins din viață în luna iulie a acestui an, în condiții nu foarte clare. Acesta a fost găsit fără suflare în propria sa locuință dintr-o zonă de lux a Capitalei, iar în ultimele imagini cu el în viață se poate observa silueta unui alt bărbat, pe care nimeni nu l-a putut identifica.

În contextul dublei crime din Constanța, oamenii au început să intre la bănuieli, iar de curând s-a speculat faptul că în filmarea lui Andrei Versace apare un bărbat care seamănă leit cu presupusul criminal din Constanța, poreclit „Șacalul”.

VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA DE MAI SUS

”Seamănă izbitor cu chipul care se arată în sticla mesei în casa lui Andrei Versace?”, a scris o persoană, pe TikTok, potrivit spynews.ro

Fratele Deliei, una dintre femeile ucise de „Șacalul, declarații sfâșietoare

Fratele Deliei își plânge durerea, iar de curând a transmis un mesaj cutremurător în mediul online. Acesta spune despre sora sa că avea o familie frumoasă și că nu merita o astfel de soartă. Se pare că fratele victimei știa de existența unui om influent în localitate, care ar fi convins-o pe aceasta să devină escortă de lux, potrivit spynews.ro.

„Draga mea soră, sper ca acolo sus să te simți în siguranță și liniștită, așa cum reușeai să mă faci pe mine să mă simt aici pe pământ... Chiar dacă ai ales calea eternității, te iubesc și îmi este dor de tine (...)

A făcut tot posibilul să o transforme dintr-o fată gospodină, distrugând o viață și o familie în același timp... Erau o familie frumoasă, realizată și nu le lipsea nimic... Dumnezeu să te ierte, surioara mea”, a fost mesajul postat de fratele Deliei, pe Facebook.

Foto: Știrile PROTV, Instagram, Facebook, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni