• PRO TV
  • Cel mai amuzant video al anului! Cine e Ruby Tui, noua senzație a internetului, care i-a zis regelui Charles ”bro” și ”Se face, boss!”

Cel mai amuzant video al anului! Cine e Ruby Tui, noua senzație a internetului, care i-a zis regelui Charles ”bro” și ”Se face, boss!”

Cel mai amuzant video al anului! Cine e Ruby Tui, noua senzație a internetului, care i-a zis regelui Charles ”bro” și ”Se face, boss!”

Într-un clip care a fost desemnat deja cel mai amuzant video al anului, Ruby Tui i se adresează regelui Charles cu ”G” și ”boss” și, alături de echipa ei de rugby feminin, încalcă absolut toate protocoalele regale.

Gallery

Echipa Black Ferns, din Noua Zeelandă, a postat, recent, imagini din culisele excursiei lor la Buckingham Palace, acolo unde l-au întâlnit pe monarh înaintea meciului lor cu echipa Angliei.
Clipul a arată pe Ruby Tui confuzată de protocolul regal. Înainte de venirea regelui, câteva dintre fetele din echipă vorbesc despre cum ar trebui să se poarte.
”Trebuie să facem o plecăciune sau reverență?”, întreabă Phillipa Love. ”Ce naiba e aia o reverență?” întreabă, siderată, Tui.

Un membru din staff-ul Palatului le arată cum să salute cu bărbia în piept. ”Wow, de ce nu am știut astea dinainte”, se întreabă Tui copleșită.

Când sosește Regele, Ruby Tui îl salută total neprotocolar: “Sup G, how are ya?”

Fetele din echipă au cerut și o îmbrățișare din partea regelui, pe care acesta a acceptat-o cu gura până la urechi.

”Sunt încântat că am avut ocazia să vă întâlnesc... să am parte de o îmbrățișare atât de călduroasă din partea voastră. Foarte vindecătoare. Transpmiteți iubirea mea Noii Zeelande”, a spus regele, iar Ruby Tui a răspuns: ”Se face, boss”.

Foto: Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Black Ferns (@blackferns)

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni