• PRO TV
  • Apar noi informații despre criminalul din Constanța! Ce meserie ar fi avut „Șacalul”: „Două zile lucra, o zi era liber”

Apar noi informații despre criminalul din Constanța! Ce meserie ar fi avut „Șacalul”: „Două zile lucra, o zi era liber”

Apar noi informații despre criminalul din Constanța! Ce meserie ar fi avut „Șacalul”: „Două zile lucra, o zi era liber”

Mama criminalului din Constanța face dezvăluiri șocante! Ce meserie avea, de fapt, bărbatul care a ucis cu sânge rece două femei

Un bărbat de 26 de ani, poreclit „Șacalul”, a ucis, în perioade diferite, două femei, mai exact pe Denisa Iana, în vârstă de 26 de ani, și Delia Avram, de 34 de ani.

Prima despre care nu se mai știa nimic a fost Delia, trupul ei neînsuflețit fiind descoperit în propria locuință din Mamaia după nu mai puțin de 11 zile de căutări.

Și Denisa Iana, mama unui băiețel de doar 5 ani, a fost omorâtă, potrivit anchetatorilor, de către bărbatul în vârstă de 26 de ani și, mai apoi, abandonată pe un câmp. Trupul ei neînsuflețit a fost descoperit pe data de 27 august, după aproape două săptămâni de când a fost semnalată dispariția.

Mama criminalului a făcut, recent, noi dezvăluiri despre fiul său și a spus ce meserie avea înainte de a comite faptele îngrozitoare. Se pare că „Șacalul” ar fi lucrat la o cafenea, aceasta fiind sursa de unde și-ar fi câștigat banii.

„Nu, nu știu nimic despre ea, știu doar că a găsit chirie la femeia aia (...) Lucra la o cafenea, mi-a spus că lucrează două zile cu o zi. Două zile lucra, o zi era liber. Nu, nu (n.r. nu știe să fi avut probleme cu drogurile). Am auzit de la televizor (n.r. că ar fi stat cu trupul Denisei în casa iubitei)”, a declarat femeia la un post TV.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni