• PRO TV
  • Dana Roba, detalii neștiute despre logodna cu Beni. Make-up artista știe cum va arăta ziua cea mare: „Vreau să mă căsătoresc imediat”

Dana Roba, detalii neștiute despre logodna cu Beni. Make-up artista știe cum va arăta ziua cea mare: „Vreau să mă căsătoresc imediat”

Dana Roba, detalii neștiute despre logodna cu Beni. Make-up artista știe cum va arăta ziua cea mare: „Vreau să mă căsătoresc imediat”

Dana Roba și Beni au dat uitării despărțirea prin care au trecut în urmă cu doar câteva săptămâni și își fac planuri de viitor împreună. Chiar dacă nu au mai format un cuplu o scurtă perioadă, tot își doresc să devină soț și soție.

Gallery

Dana Roba vrea nu doar să facă nunta cu Beni, ci vrea să îi dăruiască și un copil. Cei doi vor să devină o familie în adevăratul sens al cuvântului, mai ales pentru că acesta este foarte atașat de fetițele make-up artistei.

Dana Roba știe cum va fi cerută în căsătorie de Daniel Balaciu

Dana Roba a mărturisit că, la momentul potrivit, Beni o va cere în căsătorie, într-un mod unic, nu cu un inel, ci cu cinci. Make-up artista așteaptă ca divorțul de Daniel Balaciu să se finalizeze, pentru a putea să se mărite cu Beni.

Mai mult decât atât, Dana Roba așteaptă cu sufletul la gură momentul în care îi va dărui acestuia un copil și speră să îl facă tată de băiat.

„Eu sper să rămânem împreună pentru totdeauna. Abia aștept să se pronunțe divorțul. Îmi doresc să mai fac copii. Eu consider că, dacă Dumnezeu mi-a dat viață, eu, la rândul meu, trebuie să dau viață. Vreau să mă căsătoresc imediat cum se rezolvă situația mea. Beni mi-a spus că o să mă ceară cu cinci inele. Abia așteaptă și el să se întâmple”, a spus Dana Roba, conform Cancan.

Beni a dezamăgit-o pe Dana Roba

Deși, la început, nu a vrut să spună motivele care au determinat-o să pună punct relației cu Beni, recent, make-up artista a recunoscut ce a deranjat-o la iubitul ei. Mai exact, aceasta își dorea ca Beni să fie alături de ea și să se ocupe mai mult de fiicele sale, deoarece timpul îi permite să facă acest lucru.

„Au existat niște neînțelegeri. Eu îmi doream ca Beni să fie mai implicat în viața mea și a fetițelor mele. El are multe zile libere și nu îmi convenea că nu se ocupă mai mult de fete, dar totul s-a discutat și s-a rezolvat. Noi ne înțelegem foarte bine acum și ne iubim enorm.

Am ajuns la concluzia că nu putem rezista unul fără celălalt. El și-a dat seama că nu poate trăi fără mine. În plus, fetițele mă întrebau mereu de el, s-au atașat mult de el. El mă ajută mult, face cumpărăturile, scoate fetele la plimbare”, a mai spus Dana Roba.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni