• PRO TV
  • Dorian Popa i-ar fi cumpărat lui Babs casa în care s-a mutat după despărțire. Artistul nu ar fi vrut să o lase să plece cu mâna goală

Dorian Popa i-ar fi cumpărat lui Babs casa în care s-a mutat după despărțire. Artistul nu ar fi vrut să o lase să plece cu mâna goală

Dorian Popa i-ar fi cumpărat lui Babs casa în care s-a mutat după despărțire. Artistul nu ar fi vrut să o lase să plece cu mâna goală

Babs și Dorian Popa s-au despărțit în urmă cu aproximativ un an, în mare secret, iar acest lucru a fost făcut public, după mai multe săptămâni în care zvonurile despre separarea lor circulau.

Gallery

Recent, s-a aflat faptul că Dorian Popa ar fi făcut un gest de milioane pentru Babs, după ce au decis să meargă pe drumuri separate. Artistul a vrut ca relația să se încheie amiabil și a ajutat-o pe fosta iubită să se așeze la casa ei.

Dorian Popa i-ar fi cumpărat o casă lui Babs

După ce au decis să nu mai formeze un cuplu, Babsa fost nevoită să se mute din locuința artistului. Deoarece ultimii ani i-a petrecut în Domnești, Dorian Popa ar fi ajutat-o să rămână tot acolo și după despărțire.

Concret, conform Cancan, Dorian Popa i-ar fi cumpărat lui Babs casa în care aceasta s-a mutat de ceva timp, pentru câteva sute de mii de euro. Decizia ar fi fost luată înainte ca aceasta să își mute atelierul din mansarda locuinței lui Dorian Popa, când puneau la punct ultimele lucruri.

Potrivit sursei menționate anterior, Babs ar fi propus să își vândă mașina, care a costat aproximativ 100.000 de euro și pe care a primit-o cadou de la acesta, pentru a-și cumpăra o locuință. Deoarece afaceristul nu a fost de acord, i-ar fi cumpărat o locuință doar a ei, de care Babs este foarte mândră.

Dorian Popa s-ar fi despărțit de Babs din cauza ei

Conform aceleiași surse, Dorian Popa ar fi fost nemulțumit de comportamentul pe care Babs îl afișa în public și ar fi decis să meargă pe drumuri separate. Mai mult decât atât, nici postările pe care aceasta le face de ceva timp nu l-ar impresiona pe artist, care ar fi nemulțumit de cum se comportă.

La începutul acestui an, când Babs și-a serbat ziua de naștere, Dorian Popa a fost prezent, însă, după ceva timp, au ajuns să nu își mai vorbească deloc, lucru recunoscut chiar de ea, recent.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni