• PRO TV
  • Cristina Neagu se retrage definitiv din handbal: Nu a fost o decizie peste noapte

Cristina Neagu se retrage definitiv din handbal: Nu a fost o decizie peste noapte

Cristina Neagu se retrage definitiv din handbal: Nu a fost o decizie peste noapte

Desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare din lume, un record pentru handbalul feminin și masculin, Cristina Neagu a decis să se retragă din handbal, la finalul acestui sezon, după 25 de ani de carieră.

Ajunsă la 36 de ani, cea mai bună handbalistă a României va spune "adio" sportului de performanță în câteva luni, la finalul sezonului competițional 2024-2025.

Cristina Neagu a anunțat astăzi, la Știrile Pro Tv, că se va retrage din handbal la sfârșitul sezonului.

"Am un mesaj important pentru iubitorii handbalului și mai ales pentru oamenii care m-au susținut și m-au urmărit de-a lungul carierei mele. Am decis ca la finalul acestui sezon competițional să mă retrag din activitatea de handbalistă.Am decis lucrul acesta de ceva timp, nu a fost o decizie peste noapte, m-am tot gândit care ar fi momentul potrivit. Niciodată nu-i momentul potrivit când iubești ceea ce faci, dar am hotărât până la urmă că acesta va fi ultimul meu sezon pe terenul de handbal”, a spus Cristina Neagu.

"Căpitanul nostru a anunțat în această seară că sezonul 2024-2025 va fi ultimul pe terenul de handbal. Ne bucurăm că suntem parte din această călătorie fantastică a singurei handbaliste desemnată de 4 ori cea mai bună din lume și care în următoarele meciuri are șanse să devină golgheterul all-time al competiției!", este mesajul CSM București.

Ce salariu are Cristina Neagu

Cristina Neagu, supranumită Messi al handbalului, câştigă 250.000 de euro pe an. Handbalista are un salariu de 20.000 de euro pe lună la CSM București. Cristina Neagu a primit în total 1,3 milioane de euro de la CSM Bucureşti, din 2017 până în prezent, anunţă gsp.ro.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni