• PRO TV
  • Mesajul emoționant scris de Betty Salam mamei sale, în ziua în care ar fi împlinit 42 de ani. Fiica lui Florin Salam nu a uitat de ziua specială: „Te iubesc!”

Mesajul emoționant scris de Betty Salam mamei sale, în ziua în care ar fi împlinit 42 de ani. Fiica lui Florin Salam nu a uitat de ziua specială: „Te iubesc!”

Mesajul emoționant scris de Betty Salam mamei sale, în ziua în care ar fi împlinit 42 de ani. Fiica lui Florin Salam nu a uitat de ziua specială: „Te iubesc!”

Ziua de 11 septembrie a fost una extrem de încărcată pentru Betty, deoarece mama ei, Fănica, ar fi împlinit 42 de ani. Fosta soție a lui Florin Salam a murit la vârsta de 27 de ani, în 2009.

Gallery

Betty Salam a transmis un mesaj emoționant pentru mama sa, care a plecat mult prea devreme din această lume. Fănica a fost răpusă de o boală la ficat, iar decesul acesteia i-a marcat profund pe manelist și pe copii pe care îi au împreună.

Betty Salam, mesaj pentru mama ei

Pe data de 11 septembrie, mama lui Betty Salam ar fi împlinit 42 de ani. Fiica lui Florin Salam nu a lăsat ziua să treacă oricum și a postat o fotografie cu cea care i-a dat viață, alături de un mesaj emoționant: „Astăzi ar fi fost ziua mamei mele. Te iubesc!”.

De-a lungul timpului, Betty a declarat că merge foarte des la mormântul mamei sale, deoarece, doar în acest fel, îi poate simți prezența. Din cauza faptului că Fănica a murit mult prea devreme, când Betty nu avea nici măcar zece ani, aceasta nu a știut cum să gestioneze momentul și a avut nevoie de sprijin.

Citește și:

„Merg să o vizitez pe mama de câte ori am ocazia și timp. În ultima perioadă, îmi place să merg singură, seara, când nu e nimeni. Mă rog la ea, pentru că rugăciunea pe care o ai atunci când îți moare cineva din familie, de exemplu, cineva drag, și te rog la acea persoană, ți se îndeplinește, mai ales la mama ta”, a spus Betty Salam, conform unui site monden.

Fănica își dorea ca Betty să devină cântăreață

Betty Salam a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său, dar a aflat, recent, faptul că mama ei își dorea ca și ea să urmeze această cale. Mai mult decât atât, s-a ambiționat și mai mult, pentru a-i îndeplini dorința, vrând să devină o artistă de succes.

Citește și:

„Am aflat ceva, recent, de la o prietenă foarte veche a mamei mele, dar nu știu de ce nu mi-a spus ea până acum. Mama mea și-ar fi dorit ca eu să devin cântăreață. Eu nu am știut asta niciodată. Acum, recent, am aflat. De când am auzit asta, sunt mai ambiționată. Eu nu am știut că mama își dorea ca eu să devin cântăreață. Tata mereu m-a ferit de lumea asta, pentru că nu își dorea să trăiesc și eu ce a trăit el”, a mărturisit Betty, conform sursei menționate anterior.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni