• PRO TV
  • Alfred Bulai, acuzat că a hărțuit sexual studente, scapă de arestul preventiv și va sta în arest la domiciliu

Alfred Bulai, acuzat că a hărțuit sexual studente, scapă de arestul preventiv și va sta în arest la domiciliu

Alfred Bulai, acuzat că a hărțuit sexual studente, scapă de arestul preventiv și va sta în arest la domiciliu

Alfred Bulai scapă de arestul preventiv și va fi plasat în arest la domiciliu. Decizia este definitivă.

Sociologul Alfred Bulai, fost profesor la Şcoala Naţibulaională de Studii Politice şi Administrative fost arestat preventiv pe 5 septembrie, în urma unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1, însă el a contestat hotărârea. Tribunalul București a decis joi ca Alfred Bulai, profesorul SNSPA acuzat de procurori că a hărțuit sexual studente, să fie plasat în arest la domiciliu pentru următoarele 23 de zile.

”În baza art. 227 alin. (1) C.proc.pen., respinge propunerea de luare a măsurii arestării preventive, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în dosarul de urmărire penală nr. 7466/160/P/2024. În baza art. 227 alin. (2) Cod proc. penală şi art. 218 alin. (1) raportat la art. 223 alin. (2) C.proc.pen., dispune luarea faţă de inculpatul Bulai Alfred a măsurii arestului la domiciliu, care se va executa la domiciliul din Bucureşti, ...pe o durată de 23 de zile, de la data de 12.09.2024 până la 04.10.2024, inclusiv”, se arată în decizia instanţei.

În prezent, Alfred Bulai este internat la Spitalul Militar "Carol Davila", după ce a făcut infarct în Arestul Poliţiei Capitalei.

Alfred Bulai a fost arestat preventiv pentru faptele de agresiune sexuală pentru care a fost inculpat, infracţiuni în cazul cărora legea prevede pedeapsa închisorii de 5 ani sau mai mare. Infracţiunea de folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual nu îndeplineşte această condiţie.

Foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni