• PRO TV
  • De ce s-au despărțit, de fapt, Delia Matache și Matteo. Cei doi au fost împreună timp de doi ani

De ce s-au despărțit, de fapt, Delia Matache și Matteo. Cei doi au fost împreună timp de doi ani

De ce s-au despărțit, de fapt, Delia Matache și Matteo. Cei doi au fost împreună timp de doi ani

Puțini își mai amintesc, însă înainte de a se căsători cu Răzvan Munteanu, Delia Matache a avut o relație cu artistul Matteo. În 2008 s-au despărțit, iar motivul a fost intens dezbătut la vremea aceea.

Delia Matache și Matteo au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat în 2008. Cei doi s-au cunoscut, pentru prima oară, într-un studio de înregistrări, pe vremea când artistul trebuia să îi facă o piesă Deliei. 

Potrivit declarațiilor cântărețului, Delia găsea tot felul de chichițe la piesa respectivă, tocmai pentru a petrece mai mult timp cu el. Confuz, Matteo nu a știut ce să înțeleagă din comportamentul ei, însă gesturile tandre i-au arătat în ce direcție se îndrepta totul.

„Eu trebuia să-i compun o piesă. Terminasem de înregistrat şi nu înţelegeam de ce tot continua să vină la studio să mai schimbăm câte ceva la melodia respectivă. Aproape că mă exasperase. Ulterior, a început să aibă gesturi din ce în ce mai tandre, să mă ia de gât”, a declarat Matteo în urmă cu mai mult timp.

Delia și Matteo și-au acordat o șansă și au format un cuplu timp de doi ani, însă totul s-a năruit din cauza artistului. În luna august a anului 2008, Matteo a fost surprins alături de o altă femeie, iar mai apoi relația cu Delia a început să se strice.

Cei doi au mai stat două luni împreună, iar mai apoi s-au despărțit definitiv.

„Am fost puțin mai matură și am hotărât că e mai bine să ne despărțim decât să ne certăm. Nu s-a întâmplat nimic urât, ba chiar lucrăm împreună la noul album”, a declarat Delia la scurt timp după separare.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni