• PRO TV
  • VIDEO Jon Bon Jovi a salvat o femeie care voia să se arunce de pe un pod! Tot momentul a fost filmat: „Jos pălăria în fața lui!”

VIDEO Jon Bon Jovi a salvat o femeie care voia să se arunce de pe un pod! Tot momentul a fost filmat: „Jos pălăria în fața lui!”

VIDEO Jon Bon Jovi a salvat o femeie care voia să se arunce de pe un pod! Tot momentul a fost filmat: „Jos pălăria în fața lui!”

Rockerul Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville, Tennessee. Momentul în care o convinge să renunțe la gestul fatal a fost filmat și s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Gallery

​Întâmplarea a avut loc marți, 10 septembrie, pe un pod din Nashville, SUA, iar camerele de supraveghere ale poliției au surprins totul.

Videoclipul sfâșietor care s-a viralizat pe rețelele de socializare și Youtube îl arată pe interpretul hit-ului „Livin' on a Prayer” apropiindu-se încet de o femeie pe celebrul pod pietonal John Seigenthaler din Nashville, Tennessee.

În acea zi, artistul și trupa sa filmau în zonă un videoclip pentru piesa „People’s House”, scrie Page Six. La un moment dat, ei au observant o femeie care stătea pe marginea exterioră a podului, agățată de balustradă.

Bon Jovi, în vârstă de 62 de ani, s-a oprit la câțiva metri de femeie și a început să vorbească cu ea. Apoi, o altă femeie care se afla în zonă a încercat să se apropie de cea care voia să-și pună capăt zilelor

Nu este clar ce i-a spus artistul, însă la un moment dat aceștia s-au apropiat tot mai mult de femeia care se ținea de balustradă. Înregistrarea video îi arată pe cei doi ajutând-o pe femeie să treacă înapoi peste balustradă.

Poliţia din Nashville a publicat pe reţelele sale de socializare imagini de la faţa locului și au lăudat intervenția salvatoare a artistului.

„Jos pălăria în faţa lui şi a echipei sale pentru că au ajutat o femeie pe podul Seigenthalter marţi seară (…) Cu toţii trebuie să contribuim la siguranţa celorlalţi”, a declarat şeful poliţiei din Nashville, John Drake.

CNN scrie că femeia salvată de echipa lui Jon Bon Jovi a fost dusă la spital pentru tratament.

O sursă apropiată artistului a declarat că acesta are o pregătire în interacțiunea cu persoanele aflate în criză datorită fundației sale Jon Bon Jovi Soul Foundation.

Scopul organizației este de a „recunoaște și maximiza potențialul uman al celor afectați de foamete, sărăcie și lipsa unei locuințe prin oferirea de asistență în crearea de programe care oferă alimente și locuințe la prețuri accesibile, sprijinind în același timp serviciile sociale și programele de formare profesională”, potrivit site-ului său.

Sursa a confirmat că rockerul nu va face nicio declarație cu privire la acțiunile sale eroice, din respect pentru persoana care se află într-o stare dificilă și vulnerabilă.

Foto: Getty Images/ Metropolitan Nashville Police Department

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni