• PRO TV
  • Cum explică Demi Moore motivul pentru care este încă singură. Au trecut aproape doi ani de când s-a despărțit de fostul iubit

Cum explică Demi Moore motivul pentru care este încă singură. Au trecut aproape doi ani de când s-a despărțit de fostul iubit

Cum explică Demi Moore motivul pentru care este încă singură. Au trecut aproape doi ani de când s-a despărțit de fostul iubit

Demi Moore rămâne aproape neschimbată. Cu o siluetă perfectă și cu un zâmbet ștrengar, actrița în vârstă de 61 de ani atrage toate privirile la evenimentele mondene. Mulți se întreabă de ce este încă singură, la aproape doi ani de când s-a despărțit de bucătarul Daniel Humm. Povestea lor de dragoste s-a încheiat în noiembrie 2022, după ce s-au întâlnit mai puțin de un an.

Gallery

​Demi Moore a găsit o explicație amuzantă la faptul că este încă singură. Motivul ar putea avea legătură cu modul în care ea are grijă de cei nouă câini ai săi, sugerează protagonista din „GI Jane”.

Invitată la „The Tonight Show”, emisiune moderată de Jimmy Fallon, Demi Moore vorbit despre rutina ei de noapte, cum îi pregătește de culcare pe toți câinii ei prețioși în dormitorul ei. 

„Dacă cineva ar vedea rutina mea de noapte, dacă ar fi filmată, ar vedea cu adevărat cât de excentrică sunt cu adevărat”, a spus Moore râzând.

Înainte de culcare, actrița își adună toți cățeii lângă ea. Micuțul Pilaf nu se desparte de ea. Patrupedul de câțiva centimetri poate fi considerat o vedetă. Este nelipsit la prezentări de modă sau premiere de film.

Pilaf și-a făcut chiar și debutul în modeling, odată cu apariția pe coperta Vogue luna trecută.


Vedeta din „Ghost” este singură de când s-a despărțit de bucătarul Daniel Humm, în noiembrie 2022, după ce au avut o relație de câteva luni.

Moore a stârnit recent zvonuri despre o posibilă relație de dragoste cu Joe Jonas, după ce au fost văzuți împreună în timpul Festivalului de Film de la Cannes din iunie.

„Demi și Joe au legat o prietenie. Au prieteni comuni și așa s-au apropiat”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Page Six la acea vreme.

Cu toate acestea, de atunci cei doi nu au mai fost văzuți public împreună, iar Moore s-a concentrat în schimb pe promovarea noului ei film „The Substance”. De asemenea, ea petrece mai multe timp cu familia ei .

Din mariajul cu Bruce Willis, ea are trei fiice: Rumer Willis (36 de ani), Scout Willis (33 de ani) și Tallulah Willis (30 de ani).

Citește și: 

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni