• PRO TV
  • Jennifer Lopez, surprinsă în timp ce se ținea de mână cu un actor celebru, la scurt timp după ce a depus actele de divorț. Artista a făcut gestul în public

Jennifer Lopez, surprinsă în timp ce se ținea de mână cu un actor celebru, la scurt timp după ce a depus actele de divorț. Artista a făcut gestul în public

Jennifer Lopez, surprinsă în timp ce se ținea de mână cu un actor celebru, la scurt timp după ce a depus actele de divorț. Artista a făcut gestul în public

Jennifer Lopez a fost surprinsă în timp ce se ținea de mână cu un actor celebru, la doar câteva zile de când a depus actele de divorț. Vedeta internațională nu s-a sfiit și nu a ținut cont de faptul că ar putea fi văzută de cei din jur.

Gallery

Recent, Jennifer Lopez a participat la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, unde a fost surprinsă în timp ce se ținea de mână cu un actor. Cei doi au fost implicați într-o discuție importantă, care părea a fi destul de intimă.

Jennifer Lopez, surprinsă în timp ce se ținea de mână cu un alt actor

La Festivalul Internațional de Film de la Toronto a participat și celebrul actor Matt Damon, cunoscut pentru rolul jucat în filmul ”Good Will Hunting”. La un moment dat, în timpul evenimentului, Jennifer Lopez și Matt Damon au fost surprinși ținându-se de mână. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Citește și:

​Totul s-a petrecut în timp ce aceștia aveau o discuție intimă, serioasă, după ce s-au retras într-un loc ferit de agitație. Conform unui martor ocular, relatează presa de peste ocean, Jennifer Lopez, care joacă într-un film produs de compania lui Matt Damon, a discutat cu acesta mai bine de 20 de minute.

Jennifer Lopez a depus actele de divorț

Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează oficial. În ziua în care cei doi ar fi trebuit să aniverseze doi ani de la nuntă, diva latino a depus actele de divorț, semn că, între ei, nu mai există cale de împăcare.

Citește și:

​Surse din anturajul acestora au declarat că despărțirea a avut loc, de fapt, în luna aprilie, după ce au încercat, de mai multe ori, să repare situația. Mai mult decât atât, eforturile nu doar că au fost în zadar, însă divorțul ar putea lua o întorsătură neplăcută din cauza partajului.

 

Sursa foto: Getty Images, Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni