• PRO TV
  • Mesajul trimis de soacra Anei Maria Vasiliu, cu scurt timp înainte ca românca să fie găsită moartă în Olanda! Ce i-a transmis femeia, fără să știe ce va urma să se întâmple: „Să îți fie viața binecuvântare!”

Mesajul trimis de soacra Anei Maria Vasiliu, cu scurt timp înainte ca românca să fie găsită moartă în Olanda! Ce i-a transmis femeia, fără să știe ce va urma să se întâmple: „Să îți fie viața binecuvântare!”

Mesajul trimis de soacra Anei Maria Vasiliu, cu scurt timp înainte ca românca să fie găsită moartă în Olanda! Ce i-a transmis femeia, fără să știe ce va urma să se întâmple: „Să îți fie viața binecuvântare!”

Soacra Anei Maria Vasiliu, tânăra care a fost găsită moartă în Olanda, i-a transmis nurorii sale un mesaj emoționant, cu scurt timp înainte de tragedie.

Gallery

Ana Maria Vasiliu este românca în vârstă de 34 de ani care a fost găsită decedată într-o locuință din Olanda, acolo unde stătea de ceva vreme. Aceasta era cunoscută în mediul online datorită soțului ei, Gabriel, care în trecut a participat la o emisiune matrimonială. 

Potrivit primelor informații din anchetă, Ana Maria a fost ucisă cu sânge rece, iar corpul său neînsuflețit se afla într-o stare deplorabilă, atunci când a fost găsit de autorități. 

Mesajul transmis de soacra Anei Maria cu scurt timp înainte să afle că nora ei a fost ucisă

Cadavrul Anei Maria a fost descoperit de polițiști chiar în ziua în care femeia de 34 de ani își sărbătorea ziua onomastică. Înainte ca familia acesteia să afle că tânăra s-a stins din viață, Tincuța Vasiliu, mama lui Gabriela, i-a transmis un mesaj emoționat nurorii sale, prin intermediul rețelelor de socializare:

„Dumnezeu mi-a dat să apară în familia mea Sfânta Fecioara Maria al cărui nume îl porți mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de fată. Mă bucur că ai apărut în viața noastră că am și voi avea bucuria de a trăi si simți că duci familia mai departe alături de copilul meu adevărat! Să îți fie viața binecuvântare si bucurie întocmai”, se arată în postarea făcută de femeie, pe Facebook.

După ce s-a aflat de moartea Anei, mesajele de condoleanțe și pline de durere au început să curgă pe rețelele de socializare.

„O sa ne lipsești mult Ana noastră dragă! Îmi pare rău pentru toate lucrurile pe care nu am apucat să le facem împreună și pentru toate cuvintele pe care nu ți le-am zis …am crezut că mai avem timp! Dar eu cred că ne vom revedea într-o lume mai bună fără suferință și fără durere, fără dezamăgiri si răutăți, o lume nouă și perfectă…Așadar nu e adio, e pe curând”, a scris o prietenă apropiată.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni