• PRO TV
  • Anamaria Prodan face nuntă. Impresara este pregătită să facă pasul cel mare alături de Ronald Gavril: „A treia oară este mereu cu noroc”

Anamaria Prodan face nuntă. Impresara este pregătită să facă pasul cel mare alături de Ronald Gavril: „A treia oară este mereu cu noroc”

Anamaria Prodan face nuntă. Impresara este pregătită să facă pasul cel mare alături de Ronald Gavril: „A treia oară este mereu cu noroc”

Anamaria Prodan radiază de fericire de când are o relație cu Ronald Gavril, atât de mult, încât a spus că vrea să facă nuntă. Femeia de afaceri este convinsă că cele două căsnicii eșuate trebuiesc lăsate în trecut și acordă o nouă șansă iubirii.

 

Gallery

Chiar dacă divorțul de Laurențiu Reghecampf nu s-a încheiat, Anamaria Prodan se gândește la a treia nuntă. Recent, impresara a mărturisit că este convinsă că, de data aceasta, lucrurile vor merge ca pe roate, deoarece a treia oară este cu noroc.

Anamaria Prodan vrea să facă nuntă cu Ronald Gavril

Anamaria Prodan și Ronald Gavril nu și-au asumat relația public încă din prima zi, însă, odată ce au spus că formează un cuplu, nu doar că apar foarte des împreună pe rețelele de socializare, dar își fac și declarații de dragoste siropoase.

Deși nu sunt împreună de foarte mult timp, Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt convinși că sunt suflete pereche, motiv pentru care, își și doresc să se căsătorească.

Citește și:

„Eu pot să îmi aleg, în fiecare secundă, orice bărbat din Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Acum, sunt fericită. Asta e tot ce contează. Pregătim totul ca la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc, ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul unui interviu.

Anamaria Prodan are așteptări mari pe plan sentimental

Nu de puține ori, Anamaria Prodan a mărturisit că toate lucrurile mai puțin plăcute prin care a trecut din cauza foștilor parteneri au costat-o imaginea, motiv pentru care, de data aceasta, a fost mult mai atentă atunci când a decis alături de cine să înceapă o relație.  

Impresara susținea că bărbatul cu care începe o relație trebuie să fie la fel de puternic precum ea, iar reputația pe care o au să îi intimideze pe cei care îi văd.

Citește și:

„În momentul în care intru cu el undeva, trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul său, cu iubitul ei. Dacă, într-o sală, sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu, înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, a declarat impresara.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni