• PRO TV
  • Cât a costat rochia purtată de Kate Middleton în filmarea în care anunță încheierea curelor de chimioterapie. Prințesa de Wales a fost apreciată pentru simplitatea abordată

Cât a costat rochia purtată de Kate Middleton în filmarea în care anunță încheierea curelor de chimioterapie. Prințesa de Wales a fost apreciată pentru simplitatea abordată

Cât a costat rochia purtată de Kate Middleton în filmarea în care anunță încheierea curelor de chimioterapie. Prințesa de Wales a fost apreciată pentru simplitatea abordată

Kate Middleton a anunța, la începutul acestei săptămâni, că a terminat curele de chimioterapie. Vestea a fost dată prin intermediul unei filmări postate pe conturile de socializare ale Familiei Regale.

 

Gallery

Kate Middleton a anunțat că a terminat curele de chimioterapie, după nouă luni de tratament. În filmulețul în care a vorbit despre starea ei actuală de sănătate, viitoarea regină apare alături de prințul William și de cei trei copii ai lor.

Cât a costat rochia purtată de Kate Middleton

Filmulețul în care apare Kate Middleton a stârnit un val de reacții pozitive, fanii precizând că a apărut, alături de prințul William și de copii, în ipostaze tandre, total diferite față de cele cu care i-a obișnuit până acum.

Pe lângă relația dintre Kate Middleton și William, ceea ce a atras atenția a fost una dintre rochiile purtate de aceasta. Prințesa a ales o rochie albă, vaporoasă, cu imprimeu, simplă. Piesa vestimentară a costat 617 lire sterline, fiind accesorizată cu o pereche de cercei, cu inițialele celor trei copii ai săi, în valoare de 695 de lire sterline.

Citește și:

​De asemenea, a purtat o pereche de pantofi sport, care au costat 109 lire sterline, dar și inelul pe care l-a avut în ziua în care a felicitat echipa Angliei la Jocurile Olimpice.

Kate Middleton își va relua îndatoririle regale

Kate Middleton a renunțat la îndatoririle regale pe care le avea, pe toată perioada chimioterapiei, pentru a se axa asupra problemelor de sănătate. Aceasta a avut doar două apariții publice, iar prințul William a preluat atribuțiile ei.

Acum, însă, a anunțat că va reveni la îndatoririle regale pe care le avea, dar doar atunci când medicii îi vor permite acest lucru și o va lua pas cu pas, pentru a nu solicita corpul, prioritatea ei fiind să rămână sănătoasă.

Citește și:

„Acum, mă concentrez să fac tot ce pot pentru a mă vindeca, în totalitate, de cancer. Deși am terminat chimioterapia, drumul meu spre vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine”, a spus Kate Middleton, în filmulețul postat în urmă cu doar câteva zile.

 

Sursa foto: captură YouTube, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni