• PRO TV
  • Filmarea șocantă cu „Șacalul”, care a ieșit la iveală după ce bărbatul le-a ucis pe Delia și Denisa! Unde a fost văzut înainte să ajungă după gratii

Filmarea șocantă cu „Șacalul”, care a ieșit la iveală după ce bărbatul le-a ucis pe Delia și Denisa! Unde a fost văzut înainte să ajungă după gratii

Filmarea șocantă cu „Șacalul”, care a ieșit la iveală după ce bărbatul le-a ucis pe Delia și Denisa! Unde a fost văzut înainte să ajungă după gratii

O filmare șocantă cu „Șacalul” a ieșit la iveală după ce bărbatul a fost prins că le-a ucis pe cele două tinere din Constanța. Iată unde a fost văzut, înainte de a fi arestat!

Gallery

​Ies la iveală din ce în ce mai multe detalii despre criminalul din Constanța, „Șacalul”, care le-a ucis cu sânge rece pe cele două tinere ademenite de pe un site de matrimoniale, Delia și Denisa. Acesta se pare că folosea adesea platforma TikTok, acolo unde le arăta internauților ce face cu timpul său, dar și cât de „credincios” este. 

​Filmarea șocantă cu „Șacalul”, care a ieșit la iveală după ce bărbatul le-a ucis pe Delia și Denisa

La scurt timp după ce „Șacalul” a fost prins și arestat de polițiști, în spațiul public s-a viralizat o postare a acestuia de pe TikTok. În videoclipul postat în luna iunie a acestui an, criminalul se află în Biserică și cântă alături de enoriași, la strană, slujba. 

Mai mult decât atât, acesta a scris și o rugăciune în dreptul videoclipului: „Ajută Doamne pe toți în toate și iartă lor toate păcatele. Amin!”

@nicolasmitrea4

♬ Cand domnu e la carma vieti Dfd Music - ?_???.?????_?

În secțiunea de comentarii, oamenii au fost revoltați să vadă cum a putut criminalul să apară în fața urmăritorilor lui și au lăsat multe mesaje în care l-au blamat:

„Aici avea remuşcãri deorece el ştia ce a fãcut” // „inca o data se confirma cat de periculos, cate poate ascunde un om si cate poate face sa nu dea de banuit” // „Sigur se uita Dumnezeu cu ochi buni pe tine , o sa iti pregateasca ce meriti !” // „Mie nu-mi vine a crede , mai citește și Apostolul ...incredibil , pentru mine cel puțin este incredibil. Ferească Dumnezeu”, au scris internauții.

Foto: Știrile PRO TV, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni