• PRO TV
  • Alfred Bulai, aflat pe patul de spital, vrea să scape din arestul preventiv! Tribunalul București va dezbate cererea profesorului de la SNSPA

Alfred Bulai, aflat pe patul de spital, vrea să scape din arestul preventiv! Tribunalul București va dezbate cererea profesorului de la SNSPA

Alfred Bulai, aflat pe patul de spital, vrea să scape din arestul preventiv! Tribunalul București va dezbate cererea profesorului de la SNSPA

Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi agresat sexual mai multe studente de la SNSPA, vrea să scape din arestul preventiv!

Alfred Bulai a fost arestat preventiv pe data de 5 septembrie, în urma unei decizii a judecătoriei Sectorului 1. O zi mai târziu, sociologul a fost scos din arest și transportat de urgență la Spitalul Militar „Carol Davila”, fiind suspect de infarct.

Profesorul acuzat că a agresat sexual, de-a lungul anilor, mai multe studente de la SNSPA a depus o cerere de anulare a mandatului de arestare preventivă, iar astăzi magistrații de la tribunalul București vor veni cu o decizie.

Ancheta a început după o investigație realizată de către jurnaliștii de la Snoop. Alfred Bulai ar fi hărțuit sexual mai multe studente, o parte dintre agresiuni având loc în timpul cursurilor de practică organizate de către acesta în zone rurale.

Acum, Alfred Bulai este acuzat de săvârșirea infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală.

Acuzații grave la adresa lui Alfred Bulai

La data de 4 iulie 2022, în timp ce se afla cu una dintre studentele sale în camera în care era cazat, în contextul sesiunii individuale de feedback din ultima zi a stagiului de practică, Alfred Bulai a constrâns-o moral pe persoana vătămată să suporte un act de natură sexuală.

În perioada 29 iunie - 9 iulie 2023, în cadrul altui stagiu de practică, Alfred Bulai a profitat de poziția de autoritate asupra unei studente și a constrâns-o să se dezbrace de tricou şi sutien în faţa sa.

În perioada 29 iunie - 9 iulie 2023, Alfred Bulai a recurs la acte de natură sexuală asupra unei studente materializate în îmbrăţişări, încercarea de a o săruta cu forţa, precum şi atingeri cu tentă sexuală la nivelul spatelui, umerilor şi picioarelor.

În decembrie 2023 - mai 2024 a profitat din nou de poziția de autoritate și a recurs indirect şi repetat la sugestii sexuale conotative și favoruri de natură sexuală la adrsa unei alte tinere studente.

Foto: Inquam Photos

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni