• PRO TV
  • Emily Burghelea, imagini îngrijorătoare de pe patul de spital. A apărut cu perfuzia în mână, aproape de miezul nopții: „De ce ți-e frică...”

Emily Burghelea, imagini îngrijorătoare de pe patul de spital. A apărut cu perfuzia în mână, aproape de miezul nopții: „De ce ți-e frică...”

Emily Burghelea, imagini îngrijorătoare de pe patul de spital. A apărut cu perfuzia în mână, aproape de miezul nopții: „De ce ți-e frică...”

Emily Burghelea trece printr-o perioadă extrem de încărcată, iar acest lucru și-a spus cuvântul și din punct de vedere al sănătății. Asistenta de la „Vorbește Lumea” s-a fotografiat de pe patul de spital, cu perfuzia în mână.

Gallery

Ultimele evenimente din viața lui Emily Burghelea au solicitat-o extrem de tare, motiv pentru care, a ajuns pe patul de spital. Aceasta a dat vestea pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă.

Emily Burghelea a ajuns, de urgență, la spital

Ultimele săptămâni au fost extrem de solicitante pentru asistenta de televiziune, care a fost nevoită să facă multe lucruri, într-un timp foarte scurt. Emily Burghelea a reușit să se mute, după săptămâni întregi de căutări, însă nu a reușit, încă, să pună la punct noua locuință.

Mai mult decât atât, a revenit și în echipa „Vorbește Lumea”, emisiune în care va avea o rubrică săptămânală, ceea ce înseamnă un volum de muncă și mai mare. De asemenea, Emily se ocupă și de casă, dar și de cei doi copii pe care îi are, 

Citește și:

​Emily a ajuns, miercuri, de urgență, la spital. Aceasta s-a fotografiat cu perfuzia în mână, însă nu a spus motivul pentru care a avut nevoie de ajutorul medicilor. Alături de fotografia pe care a postat-o, aceasta a scris: „De ce ți-e frică de-aia nu scapi”. 

Emily Burghelea este din ce în ce mai bine, după accidentul din Muritius

La finalul lunii iunie, Emily Burghelea a fost implicată într-un accident rutier care îi putea fi fatal. În timp ce se îndrepta spre aeroportul din Mauritius, împreună cu nașa ei, mașina în care se aflau a intrat frontal într-un TIR.

Întoarsă în țară, asistenta TV a făcut o mulțime de investigații și a trecut și printr-o intervenție chirurgicală, totul fiind destul de incert în ceea ce privește modul în care situația avea să evolueze.

Citește și:

​Veștile bune nu s-au lăsat prea mult așteptate, iar operație a decurs conform planului. Mai mult decât atât, pentru a depăși momentul traumatizant mai repede, aceasta a apelat și la ajutorul unui psiholog, alături de ea fiind, în permanență, Andrei, soțul său.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni