• PRO TV
  • Mama criminalului din Constanța rupe tăcerea! Femeia a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre „Șacalul”, bărbatul care le-a ucis pe Delia și Denisa pe litoralul românesc: „Este recidivist”

Mama criminalului din Constanța rupe tăcerea! Femeia a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre „Șacalul”, bărbatul care le-a ucis pe Delia și Denisa pe litoralul românesc: „Este recidivist”

Mama criminalului din Constanța rupe tăcerea! Femeia a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre „Șacalul”, bărbatul care le-a ucis pe Delia și Denisa pe litoralul românesc: „Este recidivist”

Mama criminalului din Constanța, care le-a ucis cu sânge rece pe Delia și Denisa pe litoralul românesc, face declarații cutremurătoare despre fiul ei! Iată ce a spus femeia, îngrozită de faptele propriului ei copil!

Gallery

O dublă crimă îngrozitoare a zguduit România! „Șacalul”, un bărbat în vârstă de 26 de ani, a ademenit două fete să se întâlnească cu el, apoi le-a ucis cu sânge rece. Timp de câteva săptămâni, atât Delia Avram (34 de ani), cât și Denisa Iana (26 de ani) au fost date dispărute și căutate de polițiști, însă descoperirea acestora a fost de-a dreptul macabră.

Cadavrul una dintre fete a fost descoperit într-un apartament din Mamaia, unde „Șacalul” a comis crima. După ce a omorât-o, acesta a pornit aerul condiționat pe temperatura maximă, astfel încât trupul neînsuflețit al acesteia să se descompună rapid și să nu lase urme. 

Al doilea cadavru a fost găsit pe pe marginea drumului ce leagă localităţile Sinoe şi Mihai Viteazu, la 60 de kilometri de Constanţa. Potrivit surselor din anchetă, trupul neînsuflețit al femeii a fost ținut timp de două zile în baia apartamentului în care criminalul locuia alături de iubita lui și de cei patru copii ai săi. 

​Mama criminalului din Constanța face dezvăluiri cutremurătoare

În urmă cu doar o zi, mama lui „Șacalul” a vorbit public despre fiul său, criminalul care a îngrozit România. Aceasta a explicat că îi este foarte greu să facă față șocului suferit, mai ales că a aflat de tragedie de la televizor.

„Nu se poate descrie în cuvinte. Este greu pentru o mamă să afle de la televizor că băiatul ei este implicat în probleme de genul. Nu cred că este adevărat, pentru că deși băiatul meu a făcut greșeli, de la o conducere fără permis și până aici... Fiul meu în luna august s-a mutat la persoana asta pentru că a căutat chirie și lucra pe litoral. Nu erau copiii băiatului meu. Nu era iubita lui, concubina, să fie împreună. El a stat acolo în chirie”, a spus mama lui Șacalul pentru Acces Direct.

​Șacalul a mai avut probleme în trecut! Criminalul fusese arestat pentru viol

Mama criminalului din Constanța a mărturisit că fiul ei a mai avut probleme cu legea și în trecut, atât pentru că a condus fără permis, cât și sub acuzația de viol. 

„El a fost în vizorul poliției pentru că a fost arestat pentru conducere fără permis. El de aia a fost arestat. Nu știu din ce cauză a fost filat. A condus în decembrie fără permis și l-a prins poliția. A stat în arest. 

El la vârsta de 18-19 ani a avut o relație cu o fată... Nu a fost viol, au avut o relație. A fost cu executare atunci. La 18 ani, a fost cu executare, de asta e recidivist”, a mai spus femeia pentru sursa citată.

Filmul dublei crime de la Constanța

Potrivit surselor din anchetă, criminalul care le-a ucis pe cele două fete este cunoscut de publicul larg sub pseudonimul „Șacalul”. Acesta le-ar fi găsit pe victime pe un site de escorte de lux, apoi le-a cerut să se întâlnească, cu gândul că dacă le ucide, va putea să le fure bijuteriile, mașinile și banii, iar mai apoi să scape de consecințe. 

„A hotătât dinainte să comită faptele. le-a contactat, le-a invitat la locuinţa aleasă de el. Le ucidea pe victime cu scopul de a le deposeda de masini, se gândea că au bani", a mai spus Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Delia Avram a fost prima victimă a individului. Acesta a ademenit-o pe fată într-un apartament din Mamaia, acolo unde a ucis-o, i-a furat cheile de la mașină și i-a lăsat cadavrul la locul faptei. Înainte de a părăsi imobilul, bărbatul a pornit aerul condiționat pe temperatura maximă, în speranța că trupul neînsuflețit al victimei se va descompune rapid, iar astfel, va scăpa de consecințe. 

„A plecat pur şi simplu şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu a mai răspuns la telefon. A dispărut online de pe toate reţelele sociale", a declarat Ionel Abram, soţul victimei.

Două săptămâni mai târziu, cadavrul victimei a fost găsit, iar Șacalul a intrat în cercul de suspecți ai crimei. Cu toate acestea, timp de aproximativ o lună și jumătate, acesta nu a fost chemat la audieri.

Pe data de 27 august 2024, Șacalul ucide cea de-a doua victimă: Denisa, tânăra de 26 de ani din Timiș, care era și mama unui băiețel de doar 5 ani. Cei doi își dau întâlnire în Năvodari, chiar în casa în care criminalul locuia alături de iubita lui și de cei patru copii ai ei. Acolo, acesta o omoară pe fată, îi fură telefoanele, 11.000 de lei pe care îi găseşte în portofel şi maşina.

"Este o situaţie destul de cinică, au luat bijuteriile de pe cadavrul victimei ucise, a accesat unul dintre telefoane pentru a lăsa de înțeles că victima e în viaţă, după ce a fost ucisă în locuinţa inculpatei, ținută 2 zile acolo", a completat Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța..

Ulterior, acesta lasă trupul neînsuflețit al femeii în cadă. Potrivit surselor din anchetă, cei patru copii ai concubinei lui Șacalul, au fost nevoiți să se spele lângă cadavru timp de două zile.

Atunci când corpul a început să se descompună, bărbatul a decis că trebuie să scape de el. Astfel, l-a abandonat pe un câmp, în speranța că animalele îl vor mânca.

Unul dintre copiii concubinei, un băiat de 15 ani, e pus să șteargă urmele crimei, susțin anchetatorii. După ce face curat, îl ajută pe presupusul criminal să mute cadavrul, pe marginea drumului ce leagă localităţile Sinoe şi Mihai Viteazu, la 60 de kilometri de Constanţa.

Foto: Știrile PRO TV, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni